De danske mestre afleverede 5 gærder for at passere Hernings lille total

De danske mestre afleverede 5 gærder for at passere Hernings lille total

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

46 overs i alt var nok til at KB kunne trække sig tilbage som vinder endnu engang

Et lidt regnfuldt og tåget billede fra KB-Herningkampen

Der var nærmest tale om en Twent2o kamp da KB hjemme tog imod Hernings unge hold.

Selv om Albertslunds bane er tung og pitchen måske også svær at batte på, var der ikke mange grænseslag at muntre sig med den noget regnfulde søndag. 4 grænseslag til Herning, og 7 til KB, var dagens høst med hensyn til den kraftfulde side af spillet.

Herning var først inde, og det gik stærk med gærdernes fald. Holdets bedste gærdestand leverede åbnerne Ivetic og Glenn Hedevang med 20 points, så der var ikke meget tilbage til resten. Hernings unge spillere har på det sidste fået at mærke, at man ikke så let slipper for de mange spillerfejl og tekniske brølere som holdet helt sikkert er i gang med at betale lærepenge for.

65 for alle på 28 overs med S. Ivetic(21) som topscorer endnu engang, hvor Magnus Kristensen (13) en kort overgang så ud som en spiller der var i gang med en lille pæn halvleg, men han blev fanget på en ben for af A- Venkatesh, inden han egentlig rigtigt kom i gang. KBs kastere delte gærderne broderligt mellem sig – Aftab Ahmed 2 for 7,  Omar Hayat 2 for 15 og Bashir Shah 2 for 17- var dagens kastemeritter.

Det tog kun KB 17 overs at passere Herning, men om det var koncentrationssvigt eller bare sløseri, eller måske var det Herning der kastede godt? Dette må stå hen i det uvisse, da referenten var nødt til at tage på skadestuen med en flækket finger, som ikke havde noget med cricket at gøre.

Shehzad Ahmed (23 på 26 bolde) var højst scorende for KB,-67 for 5, og efter det oplyste kom der efterfølgende kraftige regnbyger. Mon ikke begge hold var tilfredse med den hurtig afvikling af dagens elitedivisionskamp.

KB ved gærdet i dagens kamp

I den danske 1.division er der nu rent faktisk spænding om hvem der vinder rækken. Om de to jyske hold, Kolding og Esbjerg ønsker at rykke op, hvis man vinder rækken, er nok endnu uvist? Kolding har 16 og Esbjerg 14 points. Svanholm 2 har også 14 points. Copenhagen ligger med 12 points for en kamp mindre end de tre andre tophold. Om Copenhagen ved man, at de gerne vil rykke op, hvis chancen viser sig.

 

 

 

 

Back To Top