De danske kvinder tabte noget overraskende til Frankrig i "European Twenty20"

De danske kvinder tabte noget overraskende til Frankrig i “European Twenty20”

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Holdet spillede kun en kamp i dag hvor det blev for meget med 20 udenoms

De to gode gærdespillere Sharu Sadarangani og Malene Iversen

De danske piger valgte at gå i marken først. Ifølge træner Per Pedersen var det følgerne fra i går, hvor man havde det lidt svært med at holde runraten, at beslutningen blev taget.

Frankrig startede med at lave 103 for tabet af 5 gærder, hvor det danske markhold havde hele 20 udenom- det er naturligvis dyrt i en 20 overs kamp, hvilket nok også blev afgørende for kampens resultat.

” I dag kastede Kathrine Brock Nielsen ikke med samme gode længde og retning som i går, hun blev dyr og kostede 40 på sine 4 overs, Camilla og Line Østergaard, samt Eva Christensen kastede alle ganske fornuftig og stabilt” udtalte Træner Per Pedersen.

104 burde være en overkommelig opgave for den gode danske gærdeside. Selv om vi mistede Malene Iversen og Camilla Østergaard i starten, så det alligevel ud som om man havde styr på tempoet, da den rutinerede Trine Allerslev kom i slag-man skulle ikke tro, at hun har haft så længe en pause fra cricket mente Per Pedersen- Hun scorede 40 på 35 bolde og blev holdets topscorer. Da Trine var sammen med Sharu Sadarangani ved gærdet lignede det dansk sejr, men Sharu var så uheldig at slå bolden i sit eget gærde efter at have scoret 22 flotte points.

Flot Comeback til Trine Allerslev

På det tidspunkt havde det danske hold 75 for 4 på 15 overs, og var vel egentlig i kontrol. Men derfra gik det hurtigt ned af bakke, i takt med at vi mistede mange gærder uden at score points.

Vi endte med 90 for 9 og tabte kampen med 13 points.

”Kampen viste igen, at vi bliver nødt til at bowle på den rigtige side af gærdet med den rette længde, Vi er lidt skuffede over vores præstation, men ved nu, at vi kan spille lige op med både Tyskland og Frankrig, som vi begge spiller mod i morgen” udtalte Per Pedersen.

Back To Top