DCF trænerkurser 2017-18 8

DCF træner kurser 2017-18

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Vil du være en dygtigere cricket-træner?
Mangler du basisviden for at kunne hjælpe til i træningen?
Eller går du rundt med ambitionen om at blive elitetræner?

Hvis du bare kan svare JA til et enkelt af disse spørgsmål, så kan forbundet hjælpe dig! Vi udbyder nemlig igen i år mange spændende trænerkurser. Se hvilke her:

1-2-træner

For forældre, nye trænere eller gamle trænere som gerne vil have opfrisket deres kundskaber, tilbyder DCF kurset 1-2-træner. Kurset afholdes på to nedenstående datoer, men kan også afholdes som klubkursus i jeres klub.

11. november i Øst

12. november i Vest

1-2-træner Ishøj

ICC-E Award

Til træneren, der har været i gang én sæson eller to, måske mere, tilbyder vi kurset ICC-Europe Award. Det vil udfordre dig på dine kompetencer og også gøre dig dygtigere til at vejlede teknik. Kurset er på engelsk og bliver ledet af den meget erfarne David Gelling, samt én af DCFs egne dygtige instruktører. Kurset løber over lørdag/søndag.

4.-5. november i Idrættens Hus, Brøndby.

ECB level 2

For den erfarne træner, som ønsker at blive endnu bedre og gå i detaljen med teknik, taktik og fysisk, tilbyder vi det anerkendte ECB level 2 kursus. Med et ECB level 2 kursus vil dine trænerevner blive anerkendt i hele verden. Kurset foregår over to weekender, med hjemmearbejde mellem de to weekender. Kurset er på engelsk og afsluttes med en eksamen.

27.-28. januar 2018 i Idrættens Hus, Brøndby: ECB level 2 – del 1

24.-25. marts 2018 i Idrættens Hus, Brøndby: ECB level 2 – del 2

ECB level 2 coaching course

Se mere om vores kursusstruktur her: Folder – træneruddannelse

Back To Top