DCF-og KBs nuværende kasserer John Møller hædret ved klubbens fødselsdag

DCF-og KBs nuværende kasserer John Møller hædret ved klubbens fødselsdag

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Fortjenstnål i guld til den succesrige tidligere KB-Formand

Den mangeårige cricketleder i KB John Møller, som er den længst siddende formand, 15 år i klubbens cricketafdeling, blev på KBs 140-års fødselsdag hyldet med KBs fortjenstnål i guld.

En fortjenstnål i guld gives I KB-regi til enkelte medlemmer, som har bidraget ekstraordinært til klubben. Det må man sige at John Møller i den grad har gjort. Mest som leder, men også som en hårdtslående gærdespiller med over 150 førsteholdskampe kan John prale med.

Nålen blev overrakt af klubbens navnkundige formand Niels Christian Holmstrøm, som roste John i høje toner.

KBs formand Niels Christian Holmstrøm hædrer John Møller med guldnål
KB’s formand Niels Christian Holmstrøm hædrer John Møller med guldnål

 

Fortjenstnålen i guld er en af klubbens ypperste udmærkelser og æresbevisninger. Det bør bemærkes, at i klubbens 140årige historie, er der kun 4 nulevende medlemmer som har modtaget denne store udmærkelse- to af disse medlemmer er cricketspillere – Jørgen Holmen og nu John Møller- stort tillykke til KB’s og DCFs kasserer, som nu passer på de to store kasser med stor myndighed.

John Møller, som jeg for mange år siden husker som en livlig lille dreng, og måske dengang lidt urolig elev på en af de frederiksbergske skoler, hvor jeg skulle lære ham at spille cricket. Selv om han nu er vokset til at være en stor idrætsleder, ærgrer det stadigvæk undertegnede, at jeg ikke fik lært John en ordentlig forwardparade.

 

Back To Top