Danmarks piger begyndte "European Women Twenty20" med en sejr og et nederlag

Danmarks piger begyndte “European Women Twenty20” med en sejr og et nederlag

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Vandt stort over Belgien og tabte en meget tæt kamp til Tyskland

Det danske damelandshold spiller i disse dage “European Women Twenty20” i Belgien

Det danske kvindelandshold spiller i øjeblikket med i ”European Women Twenty20”-turneringen i Belgien.

I turneringen der slutter på lørdag, deltager der 4 hold- Frankrig, Belgien, Tyskland og Danmark.

I den første kamp i går mødte danskerne formentlig det hold, Tyskland, der er jævnbyrdig med dem og en af favoritterne som turneringens bedste.

Danskerne var først inde og scorede 100 for 3 gærder, hvor landstræner Per Pedersen mente at vi battede lidt for langsomt og nok fik ca. 20-25 for lidt til en sejr. Veteranen Marlene Iversen scorede 24 med 15 points i en over. Sharu Sadarangani blev topscorer med flotte 41 points, hun har i øvrigt spillet 3-dages cricket for Essex i England, og er nok endnu bedre til 50 overs-cricket.

”Vi havde egentlig meget godt kontrol over tingene de første overs, hvor Kathrine Brock Nielsen og Camilla Østergaard bowler tæt, og på et tidspunkt da vores keeper Sharu  stokker en af de bedre tyskere ud, så det faktisk rimeligt godt ud, men tyskerne batter over da der manglede 8 bolde. Et lidt ærgerlig nederlag, hvor de ca 20 points vi ikke fik på, nok kostede os sejen” sagde Per Pedersen.

Alle de danske spillere var lidt skuffede, og mente alle, at man nok skulle på revanche i dag.

De kvindelige cricketspillere er barske, her et eksempel med den franske pige, der har fået en bold i øjet

Belgien var ikke noget problem for det danske hold

I kampen mod Belgien battede vi igen først. Denne gang gik de lidt bedre- scorede 132 på en lidt tung bane hvor det støvregnede. Desværre må det danske hold undvære anfører Marlene Slebsager, der fik beskadiget et ribben under den første kamp mod Tyskland. Marlen Iversen og Sharu Sadarangani startede inde og begge spillede en gang flot og kvik cricket, hvor Marlene iversen bliver løbet ud efter at have lavet 48, Anne Kopperholdt laver hurtige 16 points inden halvlegen slutter.

Den danske marktur går strålende, hvor især Kathrine Brock Nielsen virkede i bowler-humør, tog 4 for 6 på sine 4 overs, hvor markspil og kastning virkede tilfredsstillende ifølge landstræneren.

Interessant med de to veteraner Trine Allerslev og Marlen Iversen, som gør ”Comeback”, efter at begge for over 20 år siden spillede med i de glade ”velmagtsdage”.

I dag fortsætter turneringen, hvor det danske hold får lejlighed for en revanche match mod Tyskland.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top