Danmark var tyskerne overlegen men vandt kun med 8 points

Danmark var tyskerne overlegen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Danmark var tyskerne overlegen men vandt kun med 8 points på ”Duckworth-Lewis” beregning.

Danmark var tyskerne overlegen men vandt kun med 8 points 1

Mads Henriksen bowler mod tyskerne. Der var ingen grund til at have bange anelser før opgøret mod Tyskland i den første kamp i T20-kval.turneringen. Det var det danske holds første kamp, og holdet viste stor styrke mod gruppens formodede sværeste modstander.
Danmark var tyskerne overlegen men vandt kun med 8 points 2
Meldinger fra Holland beretter om god og tæt kastning, samt et hurtigt markspil, der gik op i en større enhed.

Vi tog det tyske hold for 86 for 8 gærder, hvor vi startede med et giftigt åbningsangreb ved Mads Henriksen (1 for 14) og Anders Bülow (1 for 8) og efterfølgende blev de afløst af vores slowbowlere, som de tyske gærdespillere ikke kunne magte. Unge Nicolaj Damgaard (2for 16), Sangeev Thas (2 for 14), (Anique Uddin 1 for 16) og Hamid Shah (0 for 15), var alle billige.

Vi kom i gang ved gærdet med lidt bange anelser for vejret, og efter 5 overs og lang ventetid måtte arrangøren tage ”Duckworth-Lewis- systemet” som afgørelse på kampen, og her var de danske tal bedre.

Danmark var tyskerne overlegen men vandt kun med 8 points 3
Nicolaj Damgaard var endnu en gang billig som bowler

Vores åbningsgærder anfører Hamid Shah og Monty Singh havde efter de 5 første over scoret 25, som var nok til afgørelsen og sejren på 8 points.

Efter førstedagens spil fører Østrig gruppen efter deres 2 første sejre over henholdsvis Portugal og Frankrig. I morgen spiller det danske hold først mod Cypern og lige efter mod førerholdet Østrig.

Efter det DCFs generalsekretær Alex Olsen har set i dag, er han ikke i tvivl om, at det danske hold er en klasse bedre end de andre i gruppen.

Danmark var tyskerne overlegen
Den danske anfører Hamid Shah blev fortjent “Man of the match”

Jørgen Jønsson

Back To Top