Danmark vandt Twenty20-Continental-turneringen i Holland 1

Danmark vandt Twenty20 Continental-turneringen i Holland

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Omer Hayat fra KB som gjorde det godt i Holland
Omar Hayat fra KB som gjorde det godt i Holland

Slog det udvalgte pakistanske hold i den afgørende kamp

Sparsomme oplysninger fortæller, at det danske landshold sluttede 5-dages-turen til Holland med at vinde Twenty20-Continentalturneringen ved at slå det udvalgte pakistanske hold i den afgørende kamp. Der deltog 5 hold: Frankrig, Holland-A, Tyskland og det pakistanske udvalgte hold og Danmark. Som nævnt tidligere har der været megen regn i Holland, og det danske hold fik kun spillet mod de 3 hold Tyskland, Frankrig og det udvalgte hold fra Pakistan.

De samlede tal fra denne Continental-turnering, hvor Danmark måtte bære favoritrollen, viste til sidst, at vi var det bedste hold. Men i en af de indledende kampe, fortæller de oplysninger vi har, at vi kun vandt med et enkelt points over Tyskland. I denne kamp mod Tyskland, hvor vi scorede 114 for 9 scorede Zameer Khan 33, hvor vi var virkelig presset, og kun vandt med 1 points, her tog Yasir Iqbal 4 gærder.

I den afgørende kamp mod det udvalgte pakistanske hold vandt det danske landshold med 33 points.

Danmark scorede først 111 points(Monty Singh 45), som normalt ikke ville have været sejrsgivende, men Anders Bülow sørgede for, at det pakistanske hold kun formåede at score 78 for alle ved at snuppe 3 gærder. Det skal bemærkes, at Omar Hayat, som virkelig har sagt tak for udtagelsen til det danske landshold- i denne sidste kamp i almindelighed, og på turen i særdeleshed, har været med til at gøre en forskel – han tog to gærder og scorede 20 vigtige points, og i det store og hele har han vist, at det ikke kun er i elitedivisionen, hvor han gør det godt.

Back To Top