Danmark vandt overbevisende over Bermuda i den første kamp ved World Cup 1

Danmark vandt overbevisende over Bermuda i den første kamp ved World Cup

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Danmark vandt overbevisende over Bermuda i den første kamp i World Cup

Klokker og Bashir Shah leverede superspil godt suppleret af resten af holdet

Det danske landshold kom flyvende fra start i Malaysia, hvor beretninger fortæller om meget høj og trykkende varme, som de danske spillere klarede til UG.

Den nye anfører Hamid Shah vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken først. Vi ved at Bermuda normalt ikke bruger meget tid på at glo på bolden og spille sig ind. Men at de kom så meget busende ud i et uhørt højt tempo – havde 81 efter de første 11 overs – kom nok lidt bag på det danske hold. Det var især den hårdtslående Bascome med 63 på 41 bolde, der vakte store kvaler for de danske kastere. På de første 5 overs stod der 45 på tavlen, og holdleder Ole Roland frygtede den store katastrofe. ”Langsomt fik vores slowbowlere bedre fat, og vi kom bedre ind i kampen, selv om deres stjerne Bascome gav to chancer, fik den danske markreserve Jonas Henriksen ( Anique Uddin måtte desværre udgå pga en alvorlig fiber i baglåret) smidt sit indstik direkte ind i gærdet så vi fik en løbet ud i den anden ende, hvor vores to spinnere Bashir Shah og Saif Ahmad fik sat bermudanerne under pres med deres gode præcise bolde” fortæller Ole Roland fra Malaysia.

Debut til SHANGEEV THANKAITHASAN
Træner-debut og "lovestories" på Svanholm Park var menuen 1
Debut til Anique Uddin

Vi havde i dag 3 debutanter med – Mads Henriksen, Anique Uddin og Shangeev Thas. Takket være vores to spinnere Bashir Shah, der fik et fornemt comeback med 3 gærder for 17 på sine 10 overs og Saif Ahmad med 2 gærder for 41 også på 10 overs, skiftede kampen karakter, og efter den ubehagelige hårde start det danske markhold var ude for, endte Bermuda med en retfærdig total på 209 for alle, som for det danske hold var tilfredsstillende oven på den hårde medfart i starten af halvlegen.

Debut til Mads Henriksen

Vores pacere var ikke billige i dag, og hvis den meget fugtige og lumre varme fortsætter bliver det nok vores slowbowlere vi skal sætte vores største lid til.

Flot åbning af Klokker og Zameer Khan lagde bunden til vores store sejr

Efter de første 19 overs lagde Frederik Klokker og Zameer Khan et flot fundament for den danske gærdeside, således at man ikke behøvede at tænke på tempo og gærder i behold. Zameer faldt ved 89 og Shangeev Thas blev hurtigt grebet ud. Men så var det også slut med gærdefaldet Frederik og Hamid kørte en sikker sejr hjem i et makkerskab på 115 points. Både Frederik, som blev ”man of the match” med sine 108 på 130 bolde og Hamid Shah med 48 not out på 59 bolde, samt Zameer Khans vigtige halvleg på 38, giver gode muligheder allerede i morgen mod Jersey.

Man of the match, Frederik Klokker

Selvfølgelig var Frederik Klokkers nr. 8 landsholds-Century et stort samtaleemne i en kamp, hvor han virkelig fik vist sit store potentiale, men det positive for anfører Hamid og træner Bray og ikke mindst det godt kæmpende landshold, er at man allerede nu har fået 3 af vores toporder gærdespillere- Klokker Zameer Khan og Hamid Shah i slag.

Landstræner var på en gang glad og lettet ” Det var dejligt med en stor sejr og frem for alt at vi kom godt i gang i turneringen” sagde Jeremy Bray oven på den overbevisende sejr på 8 stående gærder.

Jørgen Jønsson

Back To Top