Invitation til 10/10 turnering d. 23. og 24. juli

Danmark vandt over Frankrig i en Twenty20-kamp

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Mads Henriksen dansk topscorer og Yasir Iqbal bedste kaster

Som det fremgår af billedet fra Holland, har vejret ikke været det bedste for det danske holds testarbejde på 5-dagesturen i Holland, hvor vi har spillet mod modstandere, der ligger et niveau under det vi kommer ud for til efterårets World Cup.

Sådan ser cricketvejret i Holland ud i øjeblikket
Sådan ser cricketvejret ud i Holland i øjeblikket

 

Efter sejren over Holland-A spillede vi mod Frankrig i en Twenty20-kamp, hvor man måske kunne kalde det kampen mellem ”katten og musen”.

Det danske hold battede først, og scorede 170 for 3 gærder. Hvis intentionen har været, at unge Mads Henriksen, som måske ikke helt har vist, at hans ophold i Australien har gjort den talentfulde spiller bedre, at man ville genoprette hans selvtillid, har landstræner Jeremy Bray, ramt plet. Mads Henriksen blev topscorer med 55 på 33 bolde, og klubkammeraten Zameer Khan scorede 35 not out. I alt lavede Danmark 170 for alle.

Ovennævnte total formåede Frankrig aldrig at nærme sig. Holdet var ude for 89 på 18 overs, hvor Yasir Iqbal var helt på toppen med 5 gærder for kun 6 points på sine 4 overs Omer Hayat tog 2 gærder for 16. Spændende bliver det, om han er en af det danske holds svar på holdets slowbowler, når det går løs mod de bedre hold.

På sidste dagen spiller det danske landshold to yderligere to Twenty20 kampe, så er der bare at håbe, at vejret vil arte sig.

Back To Top