Danmark vandt gruppe A. og alle kampe

Danmark vandt gruppe A.

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Danmark vandt suverænt gruppe A. Alle kampe vundet.

Rizwan Mahmood fik overrakt hæderen for bedste spiller i dagens kamp (se forsiden)

European World T20 Qualifier, i Holland gik både som forventet og som vi også havde håbet på.

5 kampe og 5 sejre- kun mod Østrig var der tale om spænding, så i det store hele må vi konstatere godkendt over hele linjen. Spillere og trænere udførte deres arbejde på en yderst tilfredsstillende måde. At der meldes om en slags ”alibi-præstationer i de sidste kampe er måske forståeligt.

Danmark vandt gruppe A. og alle kampe 1
Stemningsbillede under kampen mod Frankrig

I den sidste kamp kom vi dog ud for noget af en forskrækkelse, da vores to ellers stabile åbnere anfører Hamid Shah og Monty Singh begge røg ud med et ”andeæg” 0? Hamid blev bowlet og Monty grebet og vi var 2 ude for 4 points. Men så mødtes Rizwan Mahmood (72 på 50 bolde) og Saad Ahmad ( 34 på 34 bolde)i en flot gærdestand på 79 points, og vi var inde i kampen som vi plejer at være i denne turnering. Som 5-gærde kom Mads Henriksen ind som en nærmest ”flyvende hollænder” og scorede 57 points på kun 30 bolde-et festfyrværkeri inkluderet 6 flotte grænseslag, så det danske hold scorede 176 for 5 efter den lille chokstart.

Danmark vandt gruppe A. og alle kampe 2
Selv om Hamid Shah fik et “andeæg” som er yderst sjældent for ham, kan han være stolt af sig selv og holdet

Efterfølgende tog vi Frankrig for 103 for 8 gærder. Positivt var det, at unge Oliver Damgaard i dag rigtigt fik fat i sin bowling og tog 3 gærder for 10 points. Nicolaj Damgaard tog 2 for 9, og er efterfølgende kåret som turneringens mest økonomiske bowler. Anique Uddin tog 2 for 15.

Danmark vandt gruppe A. og alle kampe 3
Der var sandelig medaljer for gruppesejren

Danmark vandt kampen med 73 points, og skal til næste år spille endnu en kvalifikation mod 6 andre gode nationer hvor kun et hold går videre i World Cup.

Efter kampen blev Rizwan Mahmood kåret til kampens bedste spiller for sit gode og hurtige gærdespil.

Jørgen Jønsson

Back To Top