Danmark tog revanche mod Norge

  • Skrevet af: Alex Olsen
Sayia Anand
Nicolaj Damgaard efter sin flotte indsats.

Nu fører Danmark 2-1 over efterhånden meget trætte nordmænd

Selvom Danmark nu fører T 20 serien over 4 kampe med 2-1 efter dagens to sejre er der grund til at rose vores norske gæster.

Vi behøver ikke længere tage til Zimbabwe for at få gode kampe. Nu har vi nogle nordiske modstandere.

De to kampe forløb vidt forskelligt, selvom pitchen var den samme og spillerne så nogenlunde de samme.

Torsdagens første kamp var en lavtscorende affære, hvor danskernes 110 ikke var noget at skrive hjem om. Vi forsøgte os med P. Sarangal fra KB, der scorede 27 som åbner, mens Skanderborgs S. Thas, som umiddelbart ikke ligner en, der kan slå seksere på en stor bane, diverterede med tre af slagsens i sine 30.

Wahab Hashmi (23) har haft nogle gode dage og forsøgte at holde sammen på de øvrige, men i en uskøn udlevering af manglende koncentration røg resten af holdet ud for 110.

Det burde ikke være nok, men blanding af spin fra Nikolai Jørgensen (3/9), Annique Uddin (2/11) og R. Saumy (2/21) væltede Norges korthus.

”Helten” fra dagen forinden Køges legspinner Saif Sharam blev tiltroet at kaste til sidst, da Norge stadig havde gode muligheder, men han holdt hovedet koldt under sine 4 overe med 2 gærde for 26 som resultat.

Norge ude for 93 på 18 overe.

Nikolajs store kamp og måske nyt landsholdsemne direkte fra Indien.

Modsat den første kamp hamrede Norge fra starten pointsene ud og endte med 147/6 med KBs Aftab Ahmed som bedste med 2/12.  De er ikke meget for spinnere, men dem var der ikke nok af.

Vi åbnede heftigt med S. Thas (26 på 15 bolde) og Nikolaj Jørgensen. Thas gik ved totalen 62 i den femte over og ind kom en spiller, der aldrig før har spillet en kamp på dansk jord. Suyia Anand hedder han og er 23 år. Bor nær Grenå, spiller snart første kamp for Skanderborg, taler pæredansk, men har boet i Indien hele sit liv med en mor og en far, der har indisk og dansk statsborgerskab. Suyia er dansk statsborger.

Han har spillet for Mumbai under 23 og spillet i Mumbais 1. division. Han ville være taget til England for at prøve lykken i en countyklub, men det blev der ikke noget af takket være Covid 19, så i stedet rejste han til sin danske familie her.

Han er høj, fastbowler og ditto skikkelse og ser også ud til at kunne dominere i hvert fald herhjemme ved gærdet.

Her spillede han anden violin til Nikolaj, der på 52 bolde scorede 80 not out med 6 firere og 3 kæmpestore seksere, mens Suyia lavede 19 på 25 bolde.

Vi passerede mod de meget trætte nordmænd med 148 i over nr. 16.

Mens danskerne efterhånden har brugt spillere til måske over to hold må Norge nøjes med sine 13-14 og det kan ses. Trætheden efter et tæt pakket program kan efterhånden fornemmes på vores Norske venner.

Back To Top