Danmark til Holland

  • Skrevet af: Alex Olsen

Stor udfordring venter os mandag og tirsdag i Holland.

(topfoto er fra afgangen mandag morgen. Mundbind skal fortsat anvendes i lufthavne og fly)

Efter 3 kampe mod Svenskerne i forrige weekend og interne øst/vest kampe i går søndag, så venter der vores herrelandshold (A) 3 kampe mod Holland A.

Kampene spilles på VRA in Amstelveen, der ligger nærmest klos op af Schiphol lufthavn. Der spilles T20 format. 1 kamp mandag og 2 kampe tirsdag. Onsdag returnerer truppen til København.

Spillere der er med på turen er: Shangeev Thanikaithasan – Abdullah Mahmood – Frederik Klokker – Hamid Shah – Jonas Henriksen – Musa Mahmood – Nicolaj Lægsgaard – Oliver Hald – Omar Hayat – Surya Anand – Taranjit Bharaj (Monty) og Zahmeer Khan

Et på papiret stærkere hold end det vi stillede mod Svenskerne. Men vi skal også op mod et hold fyldt med spillere fra den øverste hylde. Hollænderne bruger kampene til deres forberedelse til World Cup, hvorfor vi forventer at se en del at deres topprofessionelle på holdkortet.

Vores landstræner Ruan Louw udtaler: At hvis spillerne ikke spiller op til det høje potentiale de har, så får vi ørene i maskinen. Det er en vigtig forberedelse for os, i forhold til at kunne levere et godt resultat når vi til oktober skal spille T20 Europæisk finale mod Jersey, Tyskland og Italien i Spanien.

Her kvalificerer dig sig 2 hold videre i forløbet. Og igen – så har vi spillerne til at levere et godt resultat, men det fordrer, at spillerne udnytter disse opvarmningskampe optimalt.

Kampene bliver live streamet og kan følges her:

Kamp1 Mandag den 23 august kl. 16.00
Kamp 2 Tirsdag den 24 august kl. 11.00
Kamp 3 Tirsdag den 24 august kl. 16.00

Back To Top