Underholdende T.20-cricket og to klare sejre over Tyskland 6

Danmark mod Tyskland i den første kamp

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

På onsdag starter WT20 Qualifier Europe 2018 i Holland

Jeremy Bray (th) havde for en måned siden fornemt inspirations-møde med et par kendte spillere fra Holland og Irland med henblik på T20-turneringen (se forsiden)

Det danske herrelandshold starter onsdag mod den formentlig værste modstander i puljen Tyskland. Kampen starter onsdag den 29.august kl. 15.00.

Selv om vi vandt klart over det tyske hold i sidste måned, skal man nok ikke bare ”lulle” sig i søvn inden kampen og tro der er tale om en slags ”venstrehåndsarbejde”- Det skal landstræneren nu nok indskærpe over for spillerne inden kampen.

Vi skal helst vinde vores gruppe, hvor foruden Tyskland også befinder sig Østrig, Cypern, Frankrig, og Portugal.

Der er desværre kommet afbud fra unge Jonas Henriksen fra Svanholm, der døjer med en lyskeskade, i stedet er udtaget formstærke Saad Ahmad, ligeledes fra Svanholm.

Der er mange af de danske spillere der har vist god form op til dette mesterskab. Især anfører Hamid Shah har spillet fremragende de sidste måneder, og af andre spillere kan nævnes Anders Bülow, der nu også som gærdespillere banker på i den øverste gærdeorden. Også Monty Singh har løftet sit gærdespil, ligesom de to unge bowlere Nicolaj Damgaard og Anique Uddin har udvist stabilitet, som lover godt for holdet. Flere kunne yderligere nævnes, men vi vælger at lade bat og bold vise, hvor bredt vores hold er i T20-sammenhæng.

Det bliver spændende at se hvilke brikker landstræneren og anfører Hamid vælger at flytte, med hensyn til gærdeordenen og kasteudskiftningerne i de forskellige kampe.
Danmark mod Tyskland i den første kamp

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Bülow har haft en stor sæson

Danmark mod Tyskland i den første kamp 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Unge Anique Uddin har haft nogle flotte kasteresultater.

Ingen tvivl om, at Danmark, Jersey, og Guernsey er klare favoritter til at gå videre, men ved en sådan større turnering med 18 nationer, sker der som regel et par overraskelser, og det kan også ske i Holland de næste dage.

Følg livescore her: https://www.icc-cricket.com/match/8807#match-info

 

Back To Top