Dagens uventede  helt kom fra Køge

  • Skrevet af: Alex Olsen
Christo Botma leverede en flot inning for DanmarkChristo Botma leverede en flot inning for Danmark
Sharam Safi fik en flot debut med de voksne drenge,

Dagens positive overraskelse –  Sharam Safi

Den første af i alt 5 styrkeprøver på Svanholm Park de kommende dage mellem Danmark A og Norge A faldt ud til en klar gevinst til danskerne, hvis 237/8 på overs var alt for mange for nordmændene, der endte med 100.

Den danske halvleg bød på et flot come back til de rød/hvide farver af Christo Botma, Herning,  der i den grad dominerede og legede kispus med modstanderne og bevidst slog bolden  over hovederne på dem. Alt syntes at gå i retning af et century, men ved 74 stoppede legen. Rizwan Mahmood , Skanderorg næstbedst med 45.

Noge A havde nogle ganske udmærkede spinnere og det kunne derfor undre, at de faldt sammen som et korthus – og skæv batføring – mod de danske ditto. Det var tydeligt, at de ikke havde spillet på græspitch før. Dagens mand i skysovs var Sharam Safi, Køge og det er længe siden vi sidst har hørt om en køge spiller på et  udvalgt DCF- seniorhold, men så meget desto mere glædeligt.

Han er  stadig junior og når han holdt længde og retning på sine legspinnere var nordmændene solgt. Flotte 5 gærder for 30 endte han med. Oliver Hald, Skanderborg ryddede de første to nordmænd  for 9.

De to hold spiller de kommende dage således:

  • Tirsdag kl. 11.00 T 50
  • Onsdag kl. 13.00 T 20
  • Torsdag kl. 13.00 T20 og 16.30 T20
  • Fredag kl. 10.00 T 20

Kampene er såkaldte A-landsholdskampe og altså ikke officielle landskampe

Back To Top