Cricketpremiere på vestegnen med 3 kampe i Twenty20

Cricketpremiere på vestegnen med 3 kampe i Twenty20

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Cricketpremiere på vestegnen med 3 kampe i Twenty20-turneringen

Svanholm 1. vandt over Nørrebro og  i serie 2. Svanholm 2 over Ishøj og  KB.2 over Glostrup

Selv om det for en uge siden nærmest var snestorm, var vejret i dag slet ikke så dårligt, taget i betragtning sæsoner tilbage med cricketspil i april måned.

Som billedet på forsiden viser, var Svanholms anfører Zishan Shah glad over premieresejren og prøvede at udføre en salto, men han skal nok holde sig til cricketspillet, efter dette gymnastikøvelses-forsøg.

I Twenty20-turneringen lagde man ud med 3 kampe på østsiden – Svanholm 1. vandt over Nørrebro 1. hvor Svanholm meget hurtigt satte sig på kampen, og havde 5 Nørrebro-gærder nede for kun 28 points, så var denne kamp stort set uden spænding (A. Ullah 3 for 17). Svanholm Passerede Nørrebros 95 på 15,3 overs (landsholdspillerne scorede- Zameer Khan 31, Saif Ahmad 29 og Mads Henriksen 23 not-out) Ishøjs bedste kaster var S. Maayer med 2 for 14.

I de to kampe i serie 2. blev resultatet, at KB. 2. vandt med 27 points over Glostrup i Solvangsparken ( KBs  M. Khusdi 35 not-out på 39 bolde) og Svanholm 2. vandt over Ishøj. 2. med 4 stående gærder i en kamp hvor det var bowlerne, der var oven på. Svanholms Zishan Khan 2 for 5 og juniorspilleren Abdullah Mahmood 2 for 12 samt Ishøjs A. Banares 2 for 3 sørgede for, at gærdespillerne ikke kom til at spille nogen større rolle i dagens kamp på Svanholm Park.

Jørgen Jønsson

 

 

 

 

 

Back To Top