skip to Main Content
Cricket i Esbjerg: Unge løver skaber stærkt sammenhold 2

Cricket i Esbjerg: Unge løver skaber stærkt sammenhold

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Unge spillere har i længere tid arbejdet for at ændre miljøet, så de og deres kammerater kommer mere i idrætsforeningen. Mange idrætter har svært ved at fastholde teenagere, og derfor ville en håndfuld unge løver kæmpe for at ændre denne tendens i deres egen klub. Dette seriøse arbejde anerkender Danmarks Idrætsforbund og Dansk Cricket-Forbund, som lørdag 25.juni uddelte certifikatet for ungdomsarbejdet i Esbjerg Cricketklub Vestjyden.

DSC_0151

Efter en lang vinter har de unge herrer i alderen 14-17 år og deres træner arbejdet bevidst for at forbedre miljøet for unge. De har lavet flere arrangementer for at holde på de unge de har, og få nye ind. Det hele har styrket fællesskabet og vi er klar til at lytte med på bestyrelsesmøderne, mener 14-årige Oscar Hendry som en af initiativtagerne.

DSC_0386

I november tog de fat om at skabe et miljø for et mere synligt ungdomsliv, modsat før hvor seniorafdelingen fyldte meget. Det har derfor været lidt kedeligt at komme i klubben. Og derfor stoppede Oscar Hendry, men han valgte at starte til cricket igen i vinteren 2015, da en af trænerne spurgte mere ind til hvad der manglede i klubben.

Nu oplever drengene madaftener, ture og fede stævner – som denne lørdag, hvor Herning og Esbjerg mødte 2 hold fra Bov IF og Nykøbings Mors med mange ivrige unge under 17 år.

HerningEsbjerg25juni
Samarbejdet mellem Herning og Esbjerg gjorde det muligt for Akademi-juniorerne Oliver Hald (53p.) og Magnus Kristensen (59p.) at vise de nye spillere flot, tålmodigt, teknisk gærdespil over et century-partnership.

 

Back To Top