Close Encounter 2 - Nu med video 73

Close Encounter 2

  • Skrevet af: Peter Power

Highlights Skanderborgs innings                                                                                   Highlights Svanholms innings

Ja vi fik en efterfølger fra i lørdags hvor det blev en intens affære mellem Skanderborg og Svanholm, hvor Svanholm for anden dag i træk trak det længste strå. For Skanderborg blev det en kedelig weekend med 2 lutter nederlag.

Svanholm vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet. Fr, Klokker og Chr. Peck startede stille og roligt men med 20 på tavlen fik Chr. Peck en hel bold, som han slog til, men direkte i hænderne på mid-wicket. Sangeev kom til, men han slog en bold lang ud i leg ned til fine-leg hvor Jonas Henriksen lavede et godt greb. Pludselig var Skanderborg i problemer, men Rizwan Mahmood og Freddy begyndte et genopbygning som Svanholm svært havde med at gennembryde. Anfører Zishan skiftede rundt hele tiden med sine kastere. Så kom totalen på Nelsons tal nemlig 111, som betyder uheld, og ganske rigtig fik Rizwan (46) en yorker fra Mads Henriksen, som han ikke kunne holde ude. Anders Bülow kunne ikke finde sig til rette og blev hurtigt grebet og lidt senere da han havde nået 50 blev Frederik løbet ud. Faren for en kollaps blev afværget af Kamran Mahmood, der sørgede for med 45, at der kom points på tavlen mens gærderne faldt i den anden ende. Kamran blev dog grebet ud på grænsen som sidste mand i over nr. 49 med totalen på 186.

Svanholm startede ligesom Skanderborg med at tabe to hurtige gærder men anfører Zishan Shah og T Ahmed lavede en genopbygning som varede indtil der var 64 på tavlen. Her slog Manan til. Han er en spinner med en hurtig og akavet aflevering, der gør han ofte får folk benfor. Således skete det for Ahmed (33). Han blev erstattet af Mads Henriksen som fortsatte i samme stil. Skanderborg skiftede også rundt på kasterne for at få et gennembrud. Men det skete ved 188 på tavlen. Det så ud til at Svanholm ville køre den hjem, men så fejlede Zishan (54) og blev grebet og bolden efter fra Manan røg igennem  SD Ahmads forsvar. Der blev dog  ingen hattrick. Nu blev det keeper Hashmi (33*) som støttede Mads og Svanholm nærmede sig Skanderborgs total. Da de manglede 25 for at vinde blev Mads (43) grebet i point på Anders Bülows kastning men Skanderborg kunne ikke fremtvinge flere gærdefald før  SF Ahmad blev kastet af Manan, men da manglede Svanholm kun 5 points for at vinde. Sejren blev på 3 stående gærder. Manan fra Skanderborg endte med 4 for 39.

Med weekendens sejre er Svanholm nu på en sikker sølvplads. De kan blive mester men det kræver at KB taber begge deres 2 sidste kampe til Svanholm og Ishøj mens Skanderborg der ligger på bronzepladsen skal passe på ikke at tabe begge deres sidste kampe mens Ishøj vinder begge deres. Der er noget at spekulere over.

PP

 

Frederik Klokker….ouch
Frederik Klokker løbes ud
Vinderslaget for Svanholm
S Thanikaithasan c J Henriksen b A Ullah 0
R Mahmood* bowled MS Henriksen 46
Mosse Kristensen kom til gærdet og scorede bl.a. denne 4
Tæt på igen ….
MB Manan lbw J Henriksen 0
T Ahmed lbw MB Manan 33
A Ullah run out (J Habib) 0
Zishan Shah 6
SF Ahmad bowled MB Manan 15
W Hashmi+ 6
Back To Top