Century og hattrick - Nu på video....og vand

Century og hattrick – Nu på video….og vand

  • Skrevet af: Peter Power

Video highlights Esbjerg                                                         Video highlights Ishøj

Det er ikke ofte man bliver forkælet i en kamp med century og en ægte hattrick, men det skete i dag i kampen i 1 division mellem Esbjerg og Ishøj 2. Det var en kamp, hvor de individuelle præstationer afgjorde kampen og hvor vejret ikke spillede den rolle man kunne forvente. Regnen var passeret Esbjerg da kampen begyndte og det var nok derfor at Esbjerg valgte at gå til gærdet først i en ureduceret kamp.

Esbjergs halvleg blev domineret af 38 årigeHenrik Øre som åbnede og som var sidste mand ude. Han producerede halvdelen af Esbjergs points (106 af 198) og han fik kun reelt støtte af 2 andre gærdespillere, da resten faldt med scorer under ti. Til gengæld var Mr. Extra i god form med 33 points hvoraf de 25 var udenoms. Henrik gik ikke så meget til vaflerne, som han ofte gør i starten, men spillede en fornuftig halvleg. Henrik spiller med lodret bat med mange drives, som ikke gav mange grænseslag pga. Ishøjs markopstilling. Ishøj til gengæld havde et våben, der hed Adeel Akhtar  og som kastede legskruer som virkelig tog ved, plus han kastede også googly’en. Mange af Esbjerg spillerne kunne ikke finde ud af at spille Adeel og han endte med at tage 5 for 23 på sine 10 overs. Først til sidste brugte Henrik kanonerne med 4 seksere inklusiv en “ægte T20” bagud slag.

Ishøj spillede ved gærdet uden hæmninger. De går efter deres slag og det betød at det blev også deres undergang. Ishøj var godt med i starten trods gærdetab med H Khan (27) og anfører Ibrar (21), men Rubin brødrene ændrede kampen. Kasper Rubrin kastede Ibrar ud med 79 på tavlen og introduktionen af Jakob Rubrins offspin vendte det for Esbjerg, da han ved 82 på tavlen tog et ægte hattrick og endte med 6 for 17 på kun 3.3 overs. Det må desvære betegnes som en kollaps for Ishøj, der endte med 92 for alle gærder. Esbjergs sejr blev derfor på 106 points.

Søndag var Ishøj 2 på besøg i Husum, men for en gang skyld kunne kampen ikke komme i gang til tiden. Husums bane har været udsat for regn 3 dage i træk og her søndag også ramt af skybrud med torden. Det betød der lå frit vand på banen, der som jorden var mættet, ville tage sin tid at forsvinde. Det lykkedes dog til sidst at gennemføre det mindst mulige, nemlig en 20 overs kamp. Ishøj gik først til gærdet og nåede 113 for 7 takket være Adeel Akthar som holdt halvlegen sammen med sine 45 points. Husum var kun 14.5 overs om at passere Ishøj og denne gang var det Hauge Müller som dominerede med sine 55 not out godt støttet af Finn Kleissl med 26. Så det blev ikke den weekend som Ishøj havde ellers håbet på og de 2 nederlag gør at Ishøj indtager anden sidste pladsen i divisionen.

 

PP

S Radhakrishnan er heldig i denne omgang.
K Rubin* lbw Adeel Akhtar 5
Henrik Øre i en af mange drives
N Prabatharan c Z Akhtar b Adeel Akhtar 1
Henrik Øre med en T20 slag bagud
D Klitgaard c H Khan b A Khan 5
A Sana c J Rubin b D Klitgaard 6
H Khan c K Rubin b S Radhakrishnan 27
Q Farooq bowled D Klitgaard 0
Anis Akhtar c H Øre b J Rubin 0
A Ibrar* bowled K Rubin 21
Hattrick bold 1 – K Ibrar bowled J Rubin 1
Hattrick bold 2 – A Khan bowled J Rubin 0
Hattrick bold 3 – M Ali c N Prabatharan b J Rubin 0
Sidste mand W Liaqat+ bowled J Rubin 7
Back To Top