Century afgjorde kampen 19

Century afgjorde kampen

  • Skrevet af: Peter Power

Videohighlights Skanderborg              Videohighlights Herning

Årets første turneringkamp i vest var i Herning med Skanderborg på besøg. Vejrudsigten sagde det ville være koldere med lidt regn om formiddagen og med risko senere, men at tage 2 trøjer på samt en vinterfrakke var ikke nødvendigt for vejret blev forårsagtig med blandet sol og slet ikke koldt. Det var godt cricket vejr og som man forventer på Hernings beton pitch var det gærdespillet der dominerede.

Inden kampen holdt Hernings formand en tale hvorved bekendtgjorde at Herning og Ikast-Brand indgår et samarbejdsaftale der giver Ikast adgang til Hernings baner mens Ikasts ungdom indgår sammen med Herning. Ikasts formad Tony Sharma holdt også en tale og aftalen blev underskrevet. Derefter blev der afholdt et minuts stilhed i ære for afdøde formand Folmer Christensen og begge hold spillede med sorte armbånd. Til sidst blev Dannebroget hejset.

Century afgjorde kampen 2
Standerhejsning
Century afgjorde kampen 1
Aftalen underskrevet med Tony Sharma til venstre og Robert Slater til højre
Century afgjorde kampen
Ikast-Brande CC formand Tony Sharma skriver under mens Hernings formand ser på.

Herning lignede sig selv spillermæssigt med Ramesh Lakmal tilbage, men uden Monty som nu netop spiller i Skanderborg. Skanderborg havde sin nye træner Coombe med som med første øjekast er en forstærkning på kastesiden samt Omar Hyatt som er kommet fra KB.

Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet med Monty Singh og Michael Pedersen som åbningsgærde. Monty fik ikke den start han ønskede, da en hurtig kort bold fra OH Hald sendte han til 1. slip. Anders Bülow og Michael fik mere skik på sagerne indtil Anders lidt sløset gav en retur bold til Nikolas Damgaard. Efterfølgeren Thani blev straks fanget ben for, så det var Rizwan som stabiliserede skuden og holdt den ene ende resten af halvlegen. Michael blev grebet i cover og Coombe drivede et returgreb til Raizul, så det var Omar som hjalp Rizwan med at løfte Skanderborg med mange gode hurtige løb mellem gærderne. Så snart chancen var der tog Rizwan et skridt ned ad pitchen og slog spinnerne ligeover til 6. Efter Omars afgang faldt Skanderborgs hale sammen, så Rizwan ikke kunne nå sit century og blev grebet ud på grænsen som sidste mand med 182 på tavlen.

Skanderborgs åbningskastere Bülow og Coombe fik kun et gærde i starten, da Raizul Saumy blev grebet af keeperen med 25 på tavlen. Nikolas Damgaard benyttede enhver lejlighed til at angribe bolden og han fik rig lejlighed til det, da Skanderborg relativt hurtigt brugte sine spin kastere Omay Hayat, Aqeel Amjad og Thanikaithasan. Nikolajs spillestil er lagt an til tju-bang cricket, idet han trækker sit forreste ben til siden og åbner kroppen for at gøre det nemmere at slå bolden hårdt.Ligesom sidste år ser det ud til at Skanderborgs kastning mangler lidt bid udover Anders Bülows hurtige bolde. Det var et Nikolas show med Glen Hedevang og senere Ramesh som støtte og han nåede sin century på en sekser som var tæt på at blive grebet ud på grænsen. Nikolas slog hele 9 seksere mens Rizwan slog kun 8 og gav ikke nogen decideret chancer. Herning tabte derved kun to gærder ved at passere Skanderborgs total i den 28 over, så man må sige det var en stor sejr til Herning.

 

Century afgjorde kampen 3
M Pedersen 4
Century afgjorde kampen 4
A Bülow c and b N Damgaard
Century afgjorde kampen 5
S Thanikaithasan lbw b N Damgaard
Century afgjorde kampen 6
Rizwan Mahmood 6
Century afgjorde kampen 7
C Coombe c and b R Saumy
Century afgjorde kampen 8
Rizwan slipper…..
Century afgjorde kampen 9
Rizwan giver en svær chance
Century afgjorde kampen 10
O Hayat c D Kølbæk b OD Hald
Century afgjorde kampen 11
M Mannan b R Lakmal
Century afgjorde kampen 12
V Sasitharan+ b R Lakmal
Century afgjorde kampen 13
R Mahmood c OD Hald b R Lakmal
Century afgjorde kampen 14
R Saumy* c V Sasitharan b A Bülow
Century afgjorde kampen 15
N Damgaard 4
Century afgjorde kampen 16
N Damgaard 6
Century afgjorde kampen 17
N Damgaard 4
Century afgjorde kampen 18
G Hedevang c T Singh b S Thanikaithasan
Century afgjorde kampen 19
N Damgaard 6
Century afgjorde kampen 20
R Lakmal hooker C Coombe
Century afgjorde kampen 21
N Damgaard 4
Century afgjorde kampen 22
Dagens mand Nikolaj Damgaard
Back To Top