Begge U.15- og U.18"-testkampene" vælger vi at kalde en kollektiv offday

Begge U15- og U18-testkampene vælger vi at kalde en kollektiv offday

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Begge U.15-landshold Danmark og Holland samlet i Husum

Kampenes kvalitet i Husum og Rotterdam kan kun blive bedre mener trænerne

Dette korte referat skal naturligvis ikke forstås som en nekrolog over dansk ungdoms cricket. Men ingen tvivl om, at det, de to danske ungdomslandshold præsterede i dag, må betegnes som et bundniveau, som begge hold ikke burde have. Når det er sagt, er vi ikke i tvivl om, at kvaliteten hos begge hold, vil blive rettet op i morgendagens kampe mod de samme modstandere.

I Husum gik det stærkt. Så stærkt, at man kunne nå at spille en efterfølgende Twenty20-kamp.

I begge kampe som vores U.15-landshold fik afviklet, fortæller holdets debuttræner Rizwan  Mahmood, at der var en klasse forskel på de to holds teknik og disciplin- Vores U.15 tabte den ordinære kamp, som var aftalt til at være en 50 overs-kamp. Vi lavede 99 for alle, kun de to fra Svanholm Musa Mahmood (25) og Wahid Mahmood (27) var to- cifret.

Danske Lucky Ali prøver at slå på tværs

Holland passerede for tabet a f 3 gærder, Wahid Mahmood tog 2 gærder for 31 og kampen var færdig efter 49 overs.

Herefter blev man enige om at spille en Twenty20 kamp, og den vandt hollænderne ligeledes meget overbevisende med over 100 points.

Efter kampen,  samlede træner Rizwan de 4 ledende spillere Lucky Ali, Musa Mahmood, Bilal Ahmed og Wahid Mahmood samt assistenttræner Said Alam, for at fortælle de 5, hvilke forseelser de havde lavet- spillerfejl fra de bedste spillere med at hive bolden op i luften, og spille på tværs, og kaste skævt ude af linie, og for den unge assistent for at forlade holdet, for i stedet at træne med nogle hollandske spillere. Rizwan gjorde på en meget pædagogisk måde rede for sine synspunkter om de diciplinære svigt, og sluttede af med at give de pågældende den offentlige straf, at man i morgen inden den nye kamp iværksætter en samlet lille dans over for det danske og hollandske hold, som den underholdning, det nu vil blive for dem, der kigger på. Denne straffemetode er nok mere human, end den en tidligere australsk træner i Danmark udførte, når en spiller ikke havde levet op til træneren idealer, nemlig 10 armbøjninger.

Og så bliver Lucky Ali straffet og bliver dømt ben for

Det var ikke meget bedre udført af U.18.landsholdet i Holland

Også efter denne kamp, talte de to trænere Jeremy Bray og Frederik Klokker med ”halvstore” bogstaver, men stadigvæk i en positiv og fremadrettet tone, og forlangte mere disciplin og bedre spil i morgen.

Holland U.18-lidt forstærket scorede 217 på 45 overs her var Shangeev  Thas bedste danske kaster med 3 gærder for 40 på sine 10 overs.

Vores ”World Cup-hold” scorede kun 88, hvor de bærende kræfter denne gang svigtede- man fristet til at sige ” det var godt de gjorde det ved denne lejlighed” . Kun Marcus Knapp (15) og Magnus Kristensen (10), var to-cifret.

Jørgen Jønsson

Back To Top