Begge Svanholms hold vil forsøge at genvinde Twenty20-pokalen i weekenden

Begge Svanholms hold vil forsøge at genvinde Twenty20-pokalen i weekenden

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Skal Svanholm løbe med begge pokaler igen i år?
Skal Svanholm løbe med begge pokaler igen i år?

Finale S.1. Skanderborg-Svanholm søndag og finale S.2. Husum-Svanholm 2. lørdag

De to Twenty20-finaler spilles i den kommende weekend. Lørdag spiller Husum hjemme serie 2.finalen kl. 13.00 mod Svanholm 2. og dagen efter søndag kl. 13.00 spilles finalen i den bedste række mellem Skanderborg og Svanholm 1. i Skanderborg.

Skal vi udnævne de to favoritter må det nok blive de to hjemmehold Husum i serie 2. og Skanderborg i den bedste række. Tippet, indrømmet, er baseret på hjemmebanefordelen, men der venter formentlig spænding i begge finaler.

Hauge Müller kan stadigvæk bowle med god fart
Hauge Müller kan stadigvæk bowle med god fart

For Svanholms vedkommende, hvor klubben i sidste sæson vandt begge finaler, Svanholm 1. over Skanderborg, og Svanholm 2. som besejrede Fredericia er der altså tale om en gentagelse som finale deltagere, og klubben vil naturligvis gøre alt for at genvinde begge titler.

I den bedste række kan der igen blive tale om en lille tvekamp mellem de to landsholdspillere Frederik Klokker og Amjad Khan, hvor udfaldet godt kan gå hen og få betydning for kampens forløb.

I Husum, plejer hjemmeholdet at vokse 20 % i styrke på egen bane, og det bliver spændende at følge, om Svanholm 2. vil være i stand til at holde brødrene Müller og Lars Flemming Boldt nede.

Zeshan Khan kan måske lave ravage i Husums gærdeside
Zeshan Khan kan han lave ravage i Husums gærdeside

Der er i det mindste tale om to spændende finaler, der bør trække en del cricketentusiaster til banerne, hvis vejret arter sig.

Back To Top