Mary Jane

Angela Susan Johansen ny holdleder for damelandsholdet

  • Skrevet af: Alex Olsen

Dansk Cricket-Forbund (DCF) har indgået en aftale med Angela Susan Johansen om at være holdleder for damelandsholdet.

Angela Susan Johansen – ny holdleder for damelandsholdet.

Angelas rolle kommer til at være koordinerede og praktisk i forbindelse med samlinger og træning, samt andre forhold omkring damecricket. Vi er meget glade for Angelas ønske om at bidrage til den positive udvikling omkring damelandsholdet og er sikre på at hun har de helt rigtige kompetencer til at støtte holdet i deres arbejde henimod sommerens turnering i Belgien. Ansættelsen af en holdleder er i øvrigt også en del af aftalen med Per Pedersen.

Tilknytningen af holdledere er i det hele taget et vigtigt fokus for DCF, der i Masterklub-regi i 2017 arbejder med at engagere flere frivillige omkring cricket-holdene. Vi ønsker, at det samme sker hos seniorlandsholdene, og håber på at kunne dele positive resultater og erfaringer herfra i fremtiden.

Netop turneringen i Belgien til sommer ligger på et tidspunkt, hvor Angela privat er på ferie, et vilkår vi har accepteret i DCF, fordi vi stadig ser Angela som en stor kapacitet i dansk damecricket. Derfor er vi også på jagt efter endnu en holdleder som kan akkompagnere holdet til Belgien og støtte spillere og trænere, så de har de bedst mulige forhold for at kunne præstere sportsligt.

Vil du også gerne være holdleder og er du klar til at involvere dig i forberedelserne til turneringen i Belgien samt efterfølgende arbejde med damecricket i Danmark? Så kontakt DCF’s Carsten Martensen på 22 98 20 61 eller carsten@cricket.dk – også hvis du blot har spørgsmål.

Læs også: Udtagelse til kvindelandsholdet

/ Carsten Martensen (red GV)

Back To Top