Alt var godt og positivt de første 80 overs mod Irland 4

Alt var godt og positivt de første 80 overs mod Irland

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 Indtil vi mistede gærdestanden Jonas Henriksen og Shangeev Thas

En af kampens bedste spillere Shangeev Thas i stor koncentration

Også i dag var der masser af lyspunkter man kan se tilbage på, når turneringen fortsætter på torsdag efter morgendagens fridag.

Groft sagt var vi med, og måske også i vinderposition, indtil kampens over nummer 80. Her stod vores to bedste gærdespillere Jonas Henriksen og Shangeev Thas sammen i en 2-gærdestand med 105 points efter 22 overs. Det danske hold skulle spille efter en total på 245, som Irland havde scoret.

På dette tidspunkt stod det danske hold godt i billedet- både Jonas Henriksen og Shangeev Thas var virkelig i gang med noget stort-men så skete der det, der ofte sker, begge vores gærdespillere blev med kort mellemrum grebet i long off-og long on, på et tidspunkt, som træner Klokker betegner som værende i vinder position. Ærgerligt, men selvfølgelig godt spillet af begge de danske gærdespillere.

Den yngste dansker Abdulla Mahmood kigger langt efter bolden

Da dette skete, var det lige som de irske spillere fik ny luft, og ret beset, var de danske chancer hermed også stort set forsvundet.

Forspillet var sådan set udmærket, hvor det danske markhold igen fik afviklet kampen på en rimelig god måde, hvor man igen, mod et stærkt hold, formåede at holde modstandernes gærdeside med en runrate på mellem 4,6 og 5,0. Her var det Sangeev Thas og Jonas Henriksen der var de billigste med en rate på henholdsvis 3,60 for Sangeev og flotte 2,33 for Jonas. Selve kasteresultaterne gav 2 gærder for 36 Til Shangeev Thas 2 for 49 til Magnus Kristensen, 2 gærder for 63 til Oliver Hald Damgaard.

En irsk gærdespiller kigger på sit offensive slag

Den irske pacer Kennedy fjernede resten af den danske gærdeside med 5 for 17

Efter Jonas Henriksen(52) og Shangeev Thas(41) var gået kom den farlige irske pacer G. Kennedy på, og på få overs havde han ryddet op med sine 5 erobrede gærder ” Kennedy var for god og snu på den langsomme pitch, jeg er sikker på, at ingen af de sidste danske gærder før har oplevet en bowler som Kennedy, som virkelig udnyttede pitchen, med sin kloge og varierende kastning. Det danske hold havde indtil da, gjort et rigtigt godt stykke arbejde, og fik sat det irske hold under pres, indtil der manglede 10-15 over” sagde Frederik Klokker.

Den danske topscorer Jonas Henriksen straffer en irsk bowler

Kampen endte alligevel med en klar sejr til Irland med 85 points.

I morgen er der hviledag for det hårdt arbejdende danske hold, som i de to første kampe har vist god moral og forståelse under de noget sværere forhold end man er vant til.

 

 

 

Back To Top