Alle kampe spillet – Skanderborg og Svanholm suveræn i T20

  • Skrevet af: Peter Power
Fredik Klokker i vanlig stil
Jakob Rubin 6
M Brunsgaard* st V Sasitharan b A Amjad
J Rubin lbw b K Mahmood 32
Nikolaj Damgaards enlige 6'er
Tæt på men ikke dømt
En chance gik tabt
N Damgaard c M Slebsager b S Radhakrishnan
Sangeev Thani.... 6
Thani vinder kampen med en sekser
Christo Botma slipper med skrækken
C Botma+ c R Mahmood b O Hayat
M Laljani st T Singh b N Damgaard
I Saumy 6
Glen Hedevang slår til
Stig Hedevang kan vist ikke komme længere nede
R Saumy* run out(K Mahmood)
P Mansfield lbw b N Damgaard
J Varatharajan c M Pedersen b O Hald
N Damgaard c C Botma b P Mansfield
Monty Singh 6
S Thanikaithasan 6
R Mahmood b S Hedevang
K Mahmood 4
M Laljani c S Radhakrishnan b K Rubin
Christo Botma 6
Tæt på løbet ud
S Hedevang run out(K Rubin)
Stokningsforsøg
F. Klokker 4
F Klokker+ c C Botma b G Khan
M Slebsager 4
M Slebsager c I Saumy b P Mansfield
M Brunsgaard* c A Saumy b S Hedevang
I Kristensen lbw b S Hedevang
P Banke lbw b B Balakumar
D Klitgaard b B Balakumar
T Chaturvedi c R Saumy b S Hedevang
M Skovby c and b B Balakumar

Det var endnu en weekend hvor der ingen Elitedivisions kampe var men et par kampe i 1.division samt kampe i både T20 Serie 1 Øst og Vest.

LØRDAG

1.division

Copenhagen fik besøg af Svanholms andet hold i en kamp som blev kortet ned til 2 x 20 overs pga. vejret. Svanholm valgt at gå til gærdet og det gik fint i starten med 34 på tavlen før det første gærde faldt (Musa Mahmood). Partneren Rashid faldt med 56 på tavlen mens Saud Munir (35) sammen med Lucky Ali sørgede for at der stod 108 på tavlen, men 17 overs var kastet og der gik panik i kampen om at score da 4 yderligere gærder faldt før der stod 118 på tavlen efter 20 overs.
Svanholm have en god våben der hed James Fenick. I løbet af sine 4 overs fjernede han 3 af Copenhagens bedste for bare 11 points. Det gjorde det sværere for Copenhagen og da Azhar (20) og Nawaz (26) faldt så kneb det men Sherwani til sidst fik holdet i nærheden af Svanholms total men han blev kastet ud og Copenhagen manglede 14 points.

I 2 division vandt Aalborg hjemme over Albertslunds andet hold.

T20 Øst

I serie 2 vandt Glostrup over Bella med 15 points.

SØNDAG

1.division

Der var en kamp hvor AB hjemme mødte Ishøjs andet hold i en kamp reduceret til 40 overs. AB valgte at gå til gærdet og mistede Mukarram Hussain hurtigt, men Khan og Zeb have en god gærdestand på 103 hvor Khan satte præg med nogle grænseslag før han blev kastet. T Khan kom til og de to lagde 65 til totalen før Khan blev grebet. Zeb faldt straks derefter og efter et par gærdefald var det anfører Ali som løftede holdet til slut tallet 233 på de 40 overs.
Ishøj fik ikke et ben til jorden da J Ali og H Ali fjernede seks mand for små penge. Kun anfører Islam gjorde sig bemærket med 16 point og gik som sidste mand med 87 på tavlen.

I anden division vandt KBs andet hold en tæt kamp mod Nørrebro.

T20 øst

I serie 1 var Ishøj på besøg i Albertslund og de startede før tid for man vidste regn var på vej. Ishøj sendte Albertslund til gærdet og trods et tidligt gærdefald fik Waqas Hafeez og S Khan gang i sagerne, men Khan blev kastet i den 8 over med 52 på tavlen. Saad Hafeez kom til, men han kan ikke få gang i spillet i år og blev straks fanget ben for. Anfører Ahmed sammen med Waqas fik totalen op på 93 i den 16 over, da Ahmed blev løbet ud og Waqas grebet kort efter. Få points blev lagt til i de sidste overs og Ishøj endte på 106.
Anfører Pawan Kumar åbnede, da han er kendt at svinge med battet uanset hvornår og det gjorde han også idag, men blev kastet med 26 til sit navn. Der stod 44 på tavlen i den femte over og Delawar Khan sammen med Mughal fik fortsat scoret points, således at Ishøj passerede i den 14 over efter tab af et par hurtige gærder til sidst.

Hvidovre havde en dag hjemme med to kampe. Først spillede de mod Svanholm og valgte at gå først til gærdet. Man må sige at Svanholms kasteangreb er svær at score meget imod. Kun Jonas Henriksen var lidt dyr med 25 points på 4 overs, men han tog også 3 gærder. Hvidovre sørgede for ikke at blive kastet ud, men de måtte nøjes med 82 points på de 20 overs med keeper Naveed bedst med 18.
Til gengæld skulle Svanholm kun bruge 14 overs til at passere uden gærdetab! Hamid Shah var den dominerende med 56* mens Jonas Henriksen spillede anden violin med 24*. Hvidovre prøvede med 6 kastere men uden resultat.

Det gik hellere ikke bedre for Hvidovre i den anden kamp mod KB. Her valgte Hvidovre igen at gå til gærdet først og resultatet lignede den første kamp. Denne gang 84 for tabet af syv gærder. Her var Raja bedst med 23* mens KB brugte syv kastere (Amjad Khan kunne ikke gennemføre sit sidste over) og gærderne blev ligelig t fordelt.
Det lykkedes dog Sahi fra Hvidovre at tage de to gærder KB mistede for at passere Hvidovres total med Zameer Khan 39*.

T20 vest.

Søndag var T20 stævnedag i Esbjerg hvor Esbjerg spillede mod Skanderborg og Herning. Desværre regnede det fra morgenstunden, men det holdt,  således at den første kamp mellem Esbjerg og Skanderborg kunne starte med 1½ time forsinkelse og reduceret til 10 overs hver.
Hvis man forventede at kanonerne gik i gang med det samme, så blev man skuffet. Esbjerg,som blev sendt til gærdet, spillede stille og roligt som om der var 20 overs. De mistede også kun 3 gærder. Frederik Klokker kom ikke i gang, da han blev løbet ud, mens Jakob Rubin sørgede for med 32 at ligge grundstenen for Esbjergs 74 med bl.a. 3 seksere før han blev fanget ben for. Han blev støttet af Magnus Brunsgaard inden han blev stokket ud. Skanderborg skiftede mellem de 6 kastere, der blev brugt. Esbjerg havde faktisk kun scoret 64 men fik 10 strafpoints fra Skanderborgs halvleg.
Skanderborg startede med pinchkongen Nikolaj Damgaard, men battet var vist ikke blevet pudset, da han slog kun én sekser før han blev grebet som Skanderborgs eneste gærdefald. Sangeev Thani (28*) med behersket aggressivitet og Monty Singh (26*) sørgede for at spille sejren hjem, men de måtte skynde sig til sidst. Sejren blev først sikret på den anden sidste bold med en sekser fra Sangeev.

Videohighlights

I den næste kampe mellem Skanderborg og Herning blev Herning sendt til gærdet og det var en gærdestand på 73 mellem Ihyas Saumy (38) og Glen Hedevang (36) som var krumtappen bag Hernings halvleg på 127 for 7 gærder. Stig Hedevang sørgede for et løft til sidst med et par velafrettede seksere. Skanderborg brugt seks kastere hvor Nikolaj Damgaard var billigst med 2 for 16.
Nikolaj åbnede som sædvanligt, men fik ikke heller ikke denne gang pudset kanonen. Et par firer blev til før han sendte en bold i kredsløb, der blev grebet af Christo Botma som er Hernings keeper. Nej, Skanderborgs halvleg blev præget af Sangeev Thani (60) der med seks seksere sørgede for Skanderborgs sejrskurs. Rizwan Mahmoods søndag går hurtigt i glemmbogen. Han kom slet ikke til gærdet mod Esbjerg, men det lykkedes mod Herning, men han fik kun én bold som han selv spillede  i gærdet. Sejren blev sikret af Anders Bülow og Kamran Mahmood. Herning brugte syv kastere hvor Stig Hedevang var bedst med 2 for 14.

Videohighlights

I dagens sidste kamp mødtes så Esbjerg mod Herning, hvor Herning valgte at gå til gærdet. Hernings halvleg var præget af Christo Botma (64) der gik som femte gærde med 97 på tavlen. Raizul Saumy (21) sørgede for at totalen kom op 136, da han faldt som sidste mand på sidste bold efter en præcis langt indstikket fra unge Mads Skovby. Hele tre Herninggensere blev løbet ud.
Esbjerg var klart handikappet af at mangle Jakob Rubin, som var taget til barnedåb og da Frederik Klokker (13) blev grebet ud af keeper Christo Botma (han gik selv uden at blive dømt ud, hvilket Hernings spillere klappede ham af) så faldt Esbjerg fra hinanden. Stig Hedevang slog til med dagens bedste kasteresultat med 4 gærder for bare 6 points mens Baaskar Balakumar tog 3 gærder for 1 da Esbjerg endte med kun 49 for alle mand.

Videohighlights

Skanderborg har vundet alle deres 4 kampe i kredsen og har en suverænt NRR, men hel sikker er de ikke, hvis Herning vinder begge deres kampe stort i den sidste T20 stævne i august.

Back To Top