Årets første store overraskelse i Ishøj

Årets første store overraskelse i Ishøj

  • Skrevet af: Alex Olsen

Svanholms topscorer anfører Zishan Shah bowlet på et free hit i AB-kampen

Ishøj slog de danske mestre KB i serie-1 med 10 points

For første gang afvikler man en landsomfattende Twenty20-turnering i den bedste række serie.1.

Det er naturligvis lidt af et vovestykke med dette tiltag så tidligt på sæsonen, og selv om vejret var ”hundekoldt”, slap man helskindet gennem første runde. 2.runde spilles allerede 2.påskedag, hvor blandt andet Svanholm skal til Jylland og spille to kampe mod Skanderborg og Herning. I denne runde blev der spillet 3 kampe.

I Ishøj kom allerede den første store overraskelse, da hjemmeholdet slog de danske mestre KB med 10 points. Ishøj lagde ud med forholdsvis beskedne 127 for 9 – topscorer J. Khan, der som ottende gærde lavede 35 not out på 25 bolde, KBs spillende træner Keith Dabengwa tog 3 gærder for 21 på sine 4 overs. KBs ellers brede gærdeside var 96 for 5, men formåede kun at score 117 for 7 på de 20 overs. Flot start fra Asmat Ullahs tropper som lover godt for den kommende sæson.

Abdul Hashmi forsøger at drive

Svanholm havde ikke problemer med at slå AB med 9 stående gærder på Svanholm Park

Det var tydeligt at se, at det var en kold premiere for de to holds markspillere. Der var flere episoder hvor man måske godt kunne have løbet mere helhjertet ind under boldene, og hvor man måske valgte at spille lidt tøvende med at komme under disse høje bolde.

Flot gærdestand af Anique Uddin og Usman Ali AB var ikke nok

AB battede først, og havde faktisk en god gærdestand (64) mellem Usman Ali (26) og hjemvendt fra Australien Anique Uddin (38) sidstnævnte gav tydelige beviser på forbedringer fra sit Australien ophold, var mere offensiv end tidligere set, selv om han måske et par gange ”oversatsede”, var det positivt at se fremgang fra hans bat og ophold ”Down under”. Mange AB-spillere fik ikke ordentlig udnyttelse med de nok så vigtige hurtige løb, som er en nødvendighed i det populære Twenty20-spil. 121 for 5 var ikke helt nok til at skabe spænding i kampen, men når blandt andet Mugai kommer med på holdet, skal man aldrig vide sig sikker med dette AB-hold, som undertegnede tror lidt mere på i år, selv om man endnu engang har afleveret spillere til andre klubber.  Svanholm passerede for kun et gærde, med en meget oplagt anfører Zishan Shah, som diverterede med mange flotte slag, hvor det især er interessant at se, at han formår at drive så hårdt på bolde han ikke spiller i opspringet, men højt oppe på battet, det indikerer hans gode håndled, eller underarme, som Luther en gang belærte undertegnede om var det rette ord. Saif Ahmed som har problemer med den ene fod scorede 31 og unge Wahab Hashmi lavede 20 not out. Svanholm passerede i over nummer 16.

En ABer i et interessant stød

Skanderborg vandt den sidste kamp i serie 1. over Herning

DCF-konsulent Klokker(52 på 41 bolde), godt støttet af et flot comeback af Frederik Mikkelsen(36), kom som vanligt godt ud af starthullet til en forhåbentlig god sæson for sin klub Skanderborg, der vandt en sikker sejr over Herning, selv om uldjyderne sidst i kampen begyndte at stritte godt imod Skanderborgs kasteside. En god gærdestand af den hårdtslående veteran Jacob Larsen(39 på 34 bolde) og I.Saumy (26 på 26 bolde) gjorde nederlagt retfærdigt – gode ”Gamle” Morten Kristensen, som vel snart overgår sin fader Kjelds lange karriere, tog 3 gærder for kun 11 points. Skanderborg vandt kampen med 44 points.

Som nævnt, drager Svanholm til Herning for at spille to Twenty20-kampe mod Herning og Skanderborg i serie 1. og så kan man kun krydse fingre på, at DMI-vejrudsigten svigter med deres forudsigelse om dårligt vejr.

Jørgen Jønsson

 

 

 

 

Back To Top