Indendørs senior øst 2023

  • Skrevet af: Alex Olsen
Svanholm genvinder mesterskabet i øst.

Indendørsturneringerne senior øst, blev afsluttet med de afgørende kampe om seniorernes mesterskab.

Semifinalen blev den egentlige finale – Svanholm igen indendørs mester østpå for senior.

Mens finalen blev bleg affære, var semifinalen mellem vinderne af den indledende turnering Svanholm og treeren KB I den ”moralske” finale.

KB endte med at være alle ude før den over og det blev nok afgørende. Holdet endte på 119 og det er traditionelt lige en ti points for lidt. Anique Uddin med 38 not out brugte alle de stød, som både står i bogen og som hører til indendørsrepertoiret og dominerede festlighederne med 38 not out.

Svanholm var ret kliniske i deres tilgang og holdt den fornødne scoringshastighed og passerede for tabet af tre gærder i sidste over. Her var Saud Munir, som har udviklet sig til fast landsholdsspiller, i top med 33 not out.

Den anden semifinale mellem nr.to i den indledende bedste gruppe Albertslund og vinderne af spillet mellem vinderne af serie 2 og 3 KB 2 var spændingsmæssigt ødelagt, da Albertslund fik sine to første løbet ud i de første over i jagten på KBs 133. Så hjalp det intet, at sidste gærdet Raja Ali 41x og Jawad Khan 40x hævede med omkring 70. Albertslund endte med 109.

I disse kampe var der en bemærkelsesværdig mangel på fastbowlere. Man skal også være en god en af slagsen, hvis ikke en god spinner gør det bedre.

Finalen blev antiklimaks. KB 2 var ude for 69 med juniorspilleren Mussa Malik som topscorer med 30x.

Det passerede Svanholm for et gærde i 7,3 overe.

Holdet genvandt dermed sit mesterskab og viste klasse ikke mindst i markspillet.

Stævnet manglede Ishøj, som normalt er i top i denne cricketform. Holdet blev frakendt turneringspoint for brug af en ulovlig andetholds spiller og det kostede finalepladsen.

Det ser ud til at københavnerne plus Køge kan lide deres indendørsspil.  Når man medregner de fire miniputstævner, hvor der spilles mindst seks kampe, blev der afviklet 161 kampe og kun fire af dem blev ikke gennemført. En usædvanlig høj gennemføringsprocent.

Resultaterne:

Semifinaler:

Svanholm 102/3 (Saud Munir 33x) over KB 1 119 (Annique Uddin 38x, Saif Ahmad 27x, Saad Ahmad 26).

KB 2 133/2 (Sami Ahmad 27x) over Albertslund 109/4 (Raja Ali 41x, Jawad Khan 40x).

Finale :

Svanholm 1 64/1 over KB 2 67/5 (Mussa Malik 30x)

 

Back To Top