Hamid Shah 1

Hvis man er “natteravn” så er det kl. 3.30 Danmark spiller mod Bermuda

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Hvis man er ”natteravn” ? Så er det kl. 3.30 Danmark spiller mod Bermuda

Den danske anfører Hamid Shah udtaler stor respekt for holdets første opgave

Hvis du er en rigtig dansk cricketnørd stiller du dit vækkeur til kl,3.30 i nat, for at følge de danske farver i den første kamp i World Cup-div.4. mod Bermuda.

Før i tiden sagde man altid, at man helst skulle møde holdet fra Bermuda sidst i turneringen.  Når Bermudaspillerne har været borte fra deres dejlige Ø nogle dage, plejede de at miste koncentrationen. Om denne teori stadigvæk kan bruges, vides ikke, men når vi syvsovere får øjne søndag morgen, går virkeligheden måske op for os, der tror på denne teori.

Den danske anfører Hamid Shah(se billede) udtaler til ICCs medier, at han er spændt og ydmyg, og at det ikke bliver nogen let opgave.

Når man hører Ugandas anfører Roger Mukasa udtale, at han på holdets vegne mener, at de vil vinde turneringen, kan man rent faktisk godt forstå hans optimisme. Uganda har haft optimale betingelser op til dette mesterskab, og har spillet en masse kampe i Qatar og Indien.

Hamid Shah Udtaler samtidig, at han godt er klar over, at det bliver en stor opgave at skulle spille 6 kampe på 8 dage, men træner Bray har netop arbejdet hårdt med den mentale og fysiske del.

Meldingerne fra Malaysia giver en vis optimisme- vi har vundet et par opvarmnings-kampe ret klart, selv om det ikke har været modstandere af samme klasse, som vi kommer ud for i denne turnering.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top