500+ 1

500+

  • Skrevet af: Peter Power
500+Skanderborgs nye pitch inden kampen.
500+ 1V Sasitharan+ b D Khan 0
500+ 2Sangeev Thanikaithasan slipper godt fra en hook forsøg. Den rammer handsker og går til 4
500+ 3Chr. Peck 4
500+ 4S Thanikaithasan run out(H Khalid) 24
500+ 5Rizwan Mahmood
500+ 6Anders Bülow
500+ 7C Peck c Ali Akhtar b P Kumar 84
500+ 8K Mahmood c and b J Khan 2
500+ 9Jesper Hansen
500+ 10S Mahmood lbw b F Ahmed 0
500+ 11P Kumar
500+ 12P Kumar* c C Peck b A Bülow 10
500+ 13S Singh
500+ 14S Singh c and b S Thanikaithasan 73
500+ 15F Ahmed
500+ 16F Ahmed lbw b J Habib 33
500+ 17Ingen ben for her - pres
500+ 18Sejren er hjemme

Video highlights Skanderborgs halvleg                                           Video highlights Ishøjs halvleg

Det mest spændende i dag i Skanderborg var hvordan pitchen ville spille, efter at den er blevet lavet med beton på samme måde som i Herning. Der var i hvert fald et nyt tæppe og det gav håb for at bolden ville bide. Efter kampen kunne man konkludere, at Skanderborg har fået en pitch med god opspring, som giver de hurtige kastere mulighed for løft ligesom i Herning. Til gengæld gør bolden ikke meget og det forklarer måske at der blev scoret over 500 points i dag. Banen var ellers knas tør og lynhurtig.

Skanderborg kom til gærdet først og straks fik man fornemmelsen at D Khan ville fortsætte hvor han slap i Herning, da han i sin første over fjernede V Sasitharans off-pind. Heldigvis blev det ikke til mere, for Christian Peck og Sangeev fik spillet til at køre og Christian lavede flere drives gennem cover. Uheldigvis valgte Sangeev at løbe løb nr. 2, som ikke var der, og han blev løbet ud ved 65. Det gav plads til Rizwan Mahmmod, da Michael Pedersen er på ferie. De løftede scoren til 112, da Rizwan blev grebet ud. Anders Bülow kom til og de fortsatte med bygge en større halvleg op. Christian var på vej til et century, men uheldigvis snittede han en bold til keeperen da han havde 84. Kanran Mahmmod kom slet ikke i gang, men Jesper Hansen, som er vendt tilbage, ydede fint støtte til Anders da begge accelererede i de sidste overs. Anders blev grebet på grænsen for 65, mens Jesper var 34 not out, da Skanderborg nåede 253 på deres 50 overs.

Skanderborg valgte at bruge spin fra den ene ende fra starten vel vidende at P Kumar er Ishøjs aggressive åbner. Han fik ram på et par bolde, men endte at blive godt grebet af Chr. Peck i mid opff på en Anders Bülow kort bold. Anders var Skanderborgs farligste våben i starten indtil Singh scorede 2 firer og en sekser på de korte bolde i hans fjerde over. Forinden Kumars fald greb Adeel Amjab et godt greb på sin egen kastning for at fjerne Adeel Akthar. Så med 2 gærder nede for 17 så det forhåbnings fuld ud for Skanderborg. Men de kunne ikke bryde igennem Singh og Mughals gærdestand før ved 133, da Sangeev greb Singh på egen kastning. Mughal forsatte med at score points sammen med Ahmed, så Skanderborg måtte skifte kaster og prøve andre. Det betød at unge Habib fik chancen og det greb han ved at kaste Mughal ud. Han fortsatte lidt senere at få Ahmed ben for og D Kahn grebet ud. Ishøj var 203 for 6, så for første gang kunne Skanderborg lægge pres på Ishøj. Mati Malik og Ali Akthar modstod presset trods et par chancer og kunne spille sejren hjemme for Ishøj.

Som den ene dommer sagde efter kampen “det var en god cricketkamp og der var en fin god stemning”. Og som andre mente vi skal nok forvente flere høje scorer her, da den nye pitch er for gærdespillere. Så det blev en god weekend for Ishøj med sejre i begge kampe og det betyder at de sidder pt. på tredjepladsen i Elitedivisionen.

PP

Back To Top