490+168…..

  • Skrevet af: Peter Power

Det så ellers lovende ud med solskin og blåhimmel da kampen mellem Herning og Skanderborg begyndte som 40 overs kamp, men det varede ikke så længe før det første byge kom. Det gav en lille pause og kampen fortsatte, men så kom byge nr. 2 som gav vand. Selv om solen tittede frem kunne dommerne ikke genoptage kampen, da Hernings bane var mættet af vand mere end et sted. Den var gal med kasternes tilløb, for der var spillet på banen dagen i forvejen. Der blev snakket om at lægge filt igen, men der blev bemærket af DCF har sagt nej til sådanne hjælpemidler. Dette er rent ud sagt noget sludder for det gælder om at gennemføre en kamp på en bane som ligger på en tidligere marsk, så der vil altid være problemer når det har regnet meget. Summa summarum blev at kampen blev aflyst pga. baneforholdene. Så denne weekend blev der kørt 658 km for at se 50 overs……

Skanderborg var stillet op i nærmest stærkeste opstilling, men de skulle også have medaljer overrakt. Så Herning var i syvende himmel, da de greb Frederik Klokker ud på den første bold efter den første regnvejrspause. Michael Pedersen drivede bolden senere i hænderne på cover og Sangheev T havde ikke tålmodighed nok og prøvede en pull-shot der ikke var der og sendte bolden til himmels. Så Skanderborg var 17 for 3, men Rizwan Mahmood var på vej til at stabilisere halvlegen da kampen blev aflyst ved 31 for 3.

Efter aflysningen blev medajlerne uddelt af undertegnede med hjælp af en kyssepige i form af Hernings formand Robert Slator. Noget som Skanderborg sent vil glemme.

PP

En chance? Den blev i hvert fald ikke grebet. At Frederik Klokker kigger bagud tyder på en chance.
M Pedersen* c OD Hald b J Larsen 2
Bolden ramte hjelmen så det var ikke grebet ud.
Men denne gang rammer den battet. S Thanikaithasan c MB Kristensen b OD Hald 0
Rizwan Mahmood 4
Anders Bülow 4
Skanderborg – bronzevindere DM 2017
Back To Top