10 nederlag til Holland var menuen for en uges internationale kampe i DCF-regi

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Saif Ahmed prøver at lave et vinderslag, men det danske hold tabte med 3 points

I finalekampen i Twenty20 var DCF’s A-hold i vinderposition – alligevel gik det galt

Det har været en barsk uge for den danske ungdoms og-seniorelite mod Hollands elitespillere.

I sig selv er det naturligvis positivt, at vi har, og altid har haft, et godt samarbejde med Hollandsk cricket. Men når vi i så mange kampe, helt uhørt taber alle opgør, er det lidt svært, at bevare optimismen.

Den sidste chance for succes havde vi i dagens senior-finale i Twenty20-turneringen i Holland, som i dag var plaget af regn, som gjorde at man måtte afvikle finalen efter LD-systemet.

Efter det danske mandskab havde besejret Tyskland to gange og tabt til hollænderne i den indledende runde, stod den i dag på finalekamp mod Hollands- A.hold. Det viste sig relativt hurtigt, at vejrguderne ikke var venlige ved holdene og arrangøren. Efter det oplyste, fik Holland i finalen kun lavet ca. 70 for 7 på 15 0vers, og det danske hold skulle efter LD-systemet score 62 på 12 overs – altså 5,16 pr. overs i en Twenty20kamp, det lød som en overkommelig opgave.

Vi havde 51 for 2, da der manglede 3 overs, hvor vi skulle score 3, 6 pr. over med 8 gærder i behold. Men fra en udefra kommende og uforståelig observans, lykkedes det for det danske hold, at tabe kontrollen over denne finale, som Holland vandt med 3 points.

” Vi tabte af to årsager, dels fordi vi på en måde smed sejren væk med nogle fatale spiller- fejl, men også fordi hollænderne forstod at udnytte den meget vanskelige pitch. Efter min bedste overbevisning, havde vores muligheder for sejr været større, hvis regnen ikke havde været årsag til at nedsætte overs-antallet” udtaler Rizwan Mahmood”. Det er ikke lykkedes referenten at kunne tyde scoreboard, som Rizwans lillebror Kamran har været så venlig at sende på Facebook, derfor er ingen individuelle bedrifter nævnt, men det kan vist også være det samme.

Jørgen Jønsson

 

 

 

Back To Top