1-2 Træner sætter fokus klubbernes løsninger – Horsens 27.feb 2

1-2 Træner sætter fokus på klubbernes løsninger – Horsens 27.feb

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Der bliver på 1-2 Træner kurset lagt vægt på at forberedelse, sikkerhed, tempo og fokus på hvert eneste barn for at skabe en god kontakt til træneren. Frederik Klokker (DCF trænerudvikler) fremhæver at det er her produktet cricket får kvalitet – træneren er nøgleperson.

Horsens 27.feb. gav 2 store haller til de nye hjælper-trænere at øve sig i.
Horsens 27.feb. gav 2 store haller til de nye hjælper-trænere at øve sig i.

Flere af forældrene har valgt at deltage, fordi træningen kan bruge noget mere, eller klubben som ikke tør hjælpe til kampe i vores klubber, fordi de ikke ved nok om spillet. Under weekenden i Horsens 27.februar var over 50% af deltagerne forældre fra bl.a Køge og Esbjerg, og et par store-søskende som ikke kun vil hjælpe lillebror/søster.

Der skal være plads til alle
For at gøre træningen spændende kan konkurrencer indføres. Dette kan anledning til at et par mødre fra Fredericia fremhævede at ikke alle er kan håndtere konkurrencer. Og træner-elever fra 2 andre klubber hjalp selv med løsninger på at tilpasse niveauet og finde plads til legen, hvor voksne kan hjælpe i konkurrence så har kan yde efter evne.

Træningen i danske klubber er indendørs ramt at korte tider i hallerne, og det giver andre problemer. Det kunne forældrene selv finde løsningen på, hvor det med god forberedelse kan dele halen op start af. Så en træner lave opvarmningslege, mens den anden forberede opstillingen til næste øvelse – blev de enige om fra Horsens, Nykøbing Mors og Fredericia.

Flere hjælpetrænere er på ud i klubberne efter dette 1-2 Træner. Og det giver også forældre bedre forstand på hvordan de kan lege cricket, og små lege – til træning, på sidelinjen ved kampe eller derhjemme på gaden.

 

LÆS MERE om – hvorfor dette 2016-1 hold overraskede breddekonsulenterne

 

Back To Top