1-2-Træner: Kom til kursus på intro-niveau

1-2-Træner: Kom til kursus på intro-niveau

  • Skrevet af: Alex Olsen

Dansk Cricket-Forbund indbyder hermed til trænerkurset DCF 1-2-Træner, som finder sted i Ishøj søndag d. 26. marts 2017.

Kurset er målrettet nye trænere, assistenter, forældre der ønsker at lærer mere om cricket, og andre som vil blive mere bevidste om, hvad de gør i den daglige træning.

Trænere i aktion i Kolding. Foto: Mogens Christiansen

Kursusinfo:

Tidspunkt: Søndag d. 26. marts kl. 9:00-17:00
Sted: Ishøj
Kursusledelse: Frederik Klokker, DCF og Carsten Martensen, DCF.

Kursusindhold:

  • Idéer til træningsøvelser.
  • Viden om trænerrollen.
  • Forslag til opvarmning.
  • Redskaber til at planlægge træningstimen.

Dette er bare noget af det, du har brug for som ny træner, og noget af det, som gør det sjovere og nemmere for dig at være træner.

På 1-2-Træner-kurset bliver du klædt på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Vi har delt kurset op i to moduler, som begge finder sted d. 26. marts, og hver varer 4 timer:

  • Modul 1 gør dig i stand til at forholde dig til den nye rolle som træner og giver dig input til de overvejelser du kan gøre, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning.
  • Modul 2 fokuserer på cricket. Her får du inspiration til konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte træningen.

Krav til tilmelding:

Alder – min. 15 år

Udfyld tilmeldingsblanketten og send den til carsten@cricket.dk senest fredag d. 10. marts.

Har du spørgsmål eller ønsker uddybning af ovennævnte? Så kontakt forbundets ansvarlige Carsten Kraushaar Martensen på mail carsten@cricket.dk eller på telefon 22982061.

Hjælp dig selv og din klub – bliv 1-2-træner.

 

/GV

 

 

Back To Top