Henri Øre havde en god dobbelttur til København

Der er en verden til forskel på KB med Yassir Iqbal – og uden.

Det har hakket slemt for KB, mens Iqbal har aftjent sin 5 spilledages karantæne efter kontroversen i en tidligere kamp på sæsonen, så han var særdeles velkommen tilbage i KB`s kamp mod Esbjerg, der desværre blev en urimelig sejpiner, fordi dommere og anførere ikke kunne finde ud af at skære kampen til, så det passede med vejrudsigten. Når anførerne ikke kan blive enige, har dommerne bare at bestemme – det er ødelæggende for fornøjelsen for alle at rende rundt til langt ud på aftenen efter en masse afbrydelser, hvor udeholdet måske endog har en langvarig rejse hjem. At anførerne ikke kan blive enige eller modsætter sig det, fordi de er bange for brok fra nogle spillere, bør ikke forhindre dommerne i at træffe den beslutning .

De dommere har bare at mande sig op !!!!

Uden nedsætning og med en skidt vejrudsigten, der viste sig at holde blev KB.-Esbjerg et helaftensforetagende med pauser og covers ind og ud og bowlere hæmmet af bolde, der blev som sæbe.

Den langtrukne affære bød på premiere på Duckworth/Lewis systemet, der medførte at Esbjerg efter at have lagt ryg til KB`s indledende 194 fik til opgave at score 170 på 40 overe.

 

Det overgik holdets formåen, selvom det lignede en esbjerg-gevinst, da Kasper Rubin (29) og Knight (38) hlævede fra 4/49 til 5/123.

Men tempoet havde ikke været optimalt og de to havde efterladt en for stor opgave til deres mindre bemidlede efterfølgere, så Esbjerg var all out for 148 på 37 overe.

  1. divsion

 

I denne række kun en enkelt kamp.

Ikke meget at berette fra kampen, hvor Fredericia ikke gjorde meget væsen af sig i Ishøj og var ude for 84 – kun to mand over 5, anfører og keeper V Sasitharan 34. Ishøj passerede for to på 14 overe. Hvad vi derimod må bemærke, er at Steffen Meibom spillede den anden kamp på to dage for Fredericia. Den gode Meibom har for længst nået den alder, hvor andre er gået på pension – og det er han vist også i det virkelige liv – men i cricket stiller han op for Fredericia i landets næstbedste række – vistnok er de to kampe hans debut for Fredericia på 1. holdet.