Nikolaj Damgaard Jørgensen, Herning

Ncolaj Damgaard Jørgensen, Herning

Ncolaj Damgaard Jørgensen, Herning

Nicolaj Damgaard er 16 år, og har spillet cricket i Herning Cricketklub i 11 år.

Han har allerede fået sin debut på klubbens elitedivisionshold og har i et par kampe bevist sit potentiale på bedre plan.

”Jeg har valgt at tage en erhvervsuddannelse som tømrer i forbindelse med mit ophold på Sports Academy Viborg, samtidig med, at jeg forhåbentlig vil udvikle mig som elitespiller på et højere niveau” siger Nicolaj.

”Mine forventninger til akademiet er, at jeg bliver en bedre cricketspiller, og kan udvikle mig inden for idrætten-både med det cricketfaglige, men også på det idrætsmentale område, hvor jeg er blevet bekendt med at Sports Academiet på dette vigtige punkt, har sat idrætsinstruktører af til dette arbejde”.

Nicolaj Damgaard scorede sidste år 209 points i drengerækken med et gennemsnit på 41,80.

Jørgen Jønsson