Fra Dubai er følgende modtaget:

Efter tre nederlag og en sejr, hvilket stort set er hvad man kunne håbe på for cricketlandsholdet i Dubai under VM-kvalturneringen, er der nu en dags pause – for danskerne og alle de andre.

 

Kampen mod Holland blev til en hæderlig dansk indsats takket være Jamez Moniz 49*. Men 117/9 er ikke en trussel mod et hollandsk landshold, der passerede for 3 gærder med masser af gærder i behold.

Skal vi vinde et par kampe må det danske landholds skifte opstilling. Igen mod Holland smed ellers bundsolide Frederik Klokker sit gærde væk i frustration over, at der ikke skete noget i den anden ende.

Klokker mestrer at score en ener stor set på hver eneste bold, men er ikke den store hitter. Når han saa åbner med en makker, der ikke får scoringstavlen til at bevæge sig, er en 20/20 stort set tabt efter 5 overe når tavlen lyder på 10/15 points. Klokkers frustration er nu to gange gået ham til hovedet og han er blevet stokket ud så er danskernes base væk, og da samtidig anføreren Michael Pedersen ikke er kommet i gang, bliver gærdeindsatsen problematisk.

Danskerne redningsmand ved denne lejlighed James Moniz vinder ikke nogen stil for det kunstneriske indhold, men han slår umanerligt hårdt og han har gjorde de kritikere, der mente, at han ikke var landsholdspotentiale, tavse.

 

Michael Pedersen er kastet ud af Peter Borren