Det regnede hele vejen til Herning og der var en forventning om det ville være svært i dag. Kampen mellem Herning og Nørrebro kunne heller ikke starte til tiden men regnen holdt op. Udsigten var byger så kampen blev reduceret til 2 x35 overs. Nørrebro vandt lodtrækningen og i forventning om yderligere regn så gik de i marken. Herning var uden Morten Hedegaard og Carsten Pedersen, der døjer med en lysken skade. Så det var Glenn Hedevang og Ihyas Saumy der åbnede og de gik frisk til sagen og løb en hel del hurtigere enere, da Nørrebro fielder dybt i marken. På den måde fik Herning en god start da Ihyas blev kastet ud med 49 på tavlen. Glenn fulgte efter på samme måde med totalen på 67. Så kom Troels Thøgersen på banen og han undlod ikke at gøre indtryk med 3 velrettede seksere ind i træerne. Det satte skub i Herning og da Troels gik var det Cody Butler og Michael Pedersen der gjorde stor indhug i Nørrebros kastning, der havde det svært med den våde bold. Michael var især hård ved at lave 62 på 38 bolde med adskillige pull shots. De løftede Herning fra 113 til 221 da Cody blev løbet ud på halvlegens sidste bold.

Der kom ingen regn og det gjorde det nemmere for Herning i marken. Nørrebro’s forsøg med at komme i gen med scoring mislykkedes, da Mayo Mahendrarajah gjorde hurtig indhug med 3 hurtige gærder. Nørrebro var mere fortørnede over Mayos aktion, som de mente absolut var tvivlsomt. Til sidst bad dommeren undertegnede om at filme vedkommende og billederne blev studeret ved drikkepausen. Der kunne ikke ses bevis for at Mayo kastede ulovligt. Situationen viser, at der mangler en procedure i forbundet med hensyn til at støtte dommerne, hvis de er i tvivl omkring lovligheden for en kaster og at det bør sættes i værk. Problemerne for Nørrebro blev værre da de mistede flere gærder, da intet ville lykkes for dem mens Herning greb næsten alt hvad der kom, inklusive de svære som både Cody Butler og Ihyas Saumy demonstrerede. Nørrebro faldt sammen og var ude for 56.

Med dagens sejr er Herning sammen med Esbjerg og Glostrup 4 points efter Svanholm. Disse 4 hold er førergruppen i divisionen.

Glenn Hedevang scorer dages første 4 for Herning


Glenn Hedevang kastes ud af Bhatti


Ihyas Saumy rammer ved siden af og kastes ud af Tauqueer


Troels Thøgersen tæt på at blive løbet ud


Stor glæde da Jeyanthan Jeevaratnam gribes ud af Hassan på Saad Hafeez kastning


Typisk Troels Thøgersen sekser…..


Troels Thøgersens endeligt


Cody Butler sidestepper og slår til seks


Michael Pedersens favorit slag mod Nørrebro – her 4


Førte Nørrebro gærde flader – Faisal Siddiq gribes af R Saumy


Aftab Ahmed er mere interesseret i Mayo Mahendrerajahs action som gav stor diskussion – alle prøver viser ikke noget ulovligt.

Aftab Ahmed første angreb fejlede – lige ud til Cody Butler


Rashid Ali kanter til third man og ND Hald


Jacob Larsen får ram på Imran Kahn


Lejf Slebsager flighter en igennem Irfan Khan