To dominatorer under KB-Esbjerg

 

Idrættens referenter har det med at være ret unuancerede, så umiddelbart når man fulgte KB`s hjemmekamp mod Herning, kunne man notere sig to helte, nemlig KB`s Yasir Iqbal, der lavede 98 på 130 bolde mod et kasteangreb fra Herning, der mildt sagt var reservepræget og Hernings Carsten Pedersen, der producerede 83 not out på 124 bolde, mod et KB-kasteangreb, der formentlig var så godt, som hjemmeholdet nu har det.


To af Nørrebros Aftab Ahmed trillinger ser aldeles uskyldige ud. Det er de ikke. Forinden havde de prøvet at ødelægge en af banens to sightscreens ved at bruge den som trampolin til at hoppe i.

 

Mens Yassir Iqbal kunne boltre sig mod kastere, der ikke er af elitedivsionsklasse og markspillere, der droppede ham, måtte Carsten ene mand prøve at batte sejren hjem for Herning uden nævneværdig støtte. Men alligevel – kan nogen hævde – kandiderer Pedersen til skurkerollen, fordi han ikke tidligere smed forsigtigheden overbord og sagde til sig selv, at nu må det bære eller briste – det har ingen interesse for mit hold, at jeg står her og går not out.

Den herning-gærdespiller set altså noget “løbet-ud” ud

KB indledte med 203 med Yasir Iqbal og 30 ekstra som de eneste nævneværdige. Hernings supporters så lys for enden af tunellen, da 4 KB`ere var ude for 36. Vi måtte bedrøve dem med, at det stort set kunne være ligegyldigt, så længe de ikke havde fået has på KB`s “halve hold” Yassir Iqbal.

Yassir Iqbal angriber

 

Iqbal kunne så glæde sig til, at Hernings få rigtige kastere efterhånden havde udspillet deres rolle, mens resten enten var skadede, gik udenfor (Lejf Slebsager og Mads Nyeng ) eller slet ikke var med i form af Morten Hedegård, Majuran Mahendran m.fl.

 

 

KB`s formand John Møller har vist bedre styr på KB`s cricketadministration end på denne bold. Men Møller bidrog i øvrigt pænt til KB`s total

Ja det stod så slemt til med Herning, der fik to skadede i lørdagskampen mod Svanholm, at holdet udover at måtte sætte regnskabsføreren Martin Christensen til at spille, måtte få moder Jørgensen til at køre drengespilleren Nicolai til København om morgenen for at stille fuldt hold.

For os, der sætter pris på ordentlig cricket, må det siges, at det var en pine at se Herning kæmpe sig igennem sidste halvdel af KB`s gærdehalvleg, mens bl.a. Iqbal blev droppet på den største chance, der kan gives. Havde banen været hurtigere, var KB`s halvleg blevet fantomagtig.

Carsten Pedersen angriber

 

Da Herning kom ind hævede brødrene Michael (38 på 59 bolde) og Carsten som 2. gærde til 81, førend Michael, der desværre for landsholdet ikke er helt på toppen for tiden, blev grebet på spinneren Hamad Khan. Der var langt til 203, så Carsten måtte se i øjnene, at hvis Herning skulle komme tæt på, var det alene op til ham. Men nu er det altså sådan, at den de højere magter giver evnerne, også har pligt/mulighed til at bruge dem. Bistand fik han af den stærkt forbedrede Niclas Hald, der stort set scorede på hver bold, men det blev for svært i den lange ende. Carsten smed forsigtigheden overbord til sidst, men kunne ikke forcere det tætte græs tit nok til, at det kunne blive rigtig spændende. 180 for6 gærder til Herning.

 

Tak for i dag. Micahel Pedersen gratulerer KB`s man of the match Yassir Iqbal

1. divsion

Hvepsestukket anfører, Køges deroute, AB s totale ligegyldighed, Fredericias skrækscenarie og Facebooks fald i aktieværdi

Og så til 1, division.

Ishøjs scoringstavle mod Odense ser aldeles underlig ud. Man skulle tro, at det var systemet, der var noget i vejen med. Men det er ikke løgn. Ishøjs halvleg på 222 blev produceret af åbningsmanden A. Virk med 61, af sidstemanden anføreren T. Hussain 49 og af Odenses utallige ekstras (43) – bortset fra den stort set eneste fornuftigt battende (udover Virk) hos Ishøj A. Akhtar med 33.

Forklaring følger:

Anfører Hussain ringede til formand Ullah og meddelte at han ikke kunne spille. Han var blevet stukket af et antal hvepse under torsdagstræningen (mærk i Nørrebro -Ishøj træner også under ramadanen) og havde ondt overalt.

Ullah sagde til ham, at det blev han nødt til, for han kunne ikke skaffe andre med det varsel. Hussain valgte at batte sidst, men blev stiktosset, da de andre spillede russisk roulette med deres gærder. 9 mand var ude for 155

Da Hussain kom ind hamrede han i raseri 49 ud på 34 bolde med 4 firere og 4 seksere og så endte Ishøj alligevel med 222, hvilket var langt mere end Odenses 85 all out.

Og så til AB. Det er sløvt og ligegyldigt, at denne klub her henne i anden halvdel af sæsonen fortsat er aldeles ligeglad med live scoringsystemet og som efterhånden eneste klub ikke kan finde ud af/gider have ulejligheden med at få det til at virke. Det kræver kun en enkelt opringning til dem, der er back uppere. De er kort sagt totalt ligeglade i AB med de regler, de får fra DCF om at informere.

Når AB ikke gider have ulejligheden med at informere det øvrige land om, hvordan det går i klubbens kampe, gider vi heller ikke skrive andet om dem, end hvad der lykkedes os at få ud af kampens dommere, nemlig at AB lavede 177 og Køge 26.

Og så til Fredericia. Undertegnede referent har den ulykkelige skæbne at være kommet på Fredericias facebookliste – uden at ønske det. Så bliver man orienteret om mange “interessante” ting såsom barbecues, hvem, der kommer til træning,om hvem ikke og om hvem, der er forarget over dem, der ikke kommer.

Referenten har adskillige gange bedt om at blive befriet for byrden at være på Fredericias adresseliste og derved få indblik i Fredericias “privatliv”, men det synes at skulle være referentens skæbne at skulle modtage denne strøm af opdateringer om alt fra stort til småt – næsen undtagelsesfrit det sidste. Det kan ikke undre, at facebookaktien er drønet ned i aktieværdi siden aktieintroduktionen her for kort tid siden. Hvem kan orke at kapere alt det schludder og vrøvl lige fra blevask til inderkanten på bolde, som denne side kolporterer verden rundt

Men den mærkværdigste kom dog her til aften, da den pensionerede (i det civile erhverv) Steffen Meibom mente, at hvis han – der battede i toppen – ikke havde fået en inderkant på bolden var det gået aldeles strålende mod Kolding, da Fredericia var så godt på vej. Referenten kan dog ikke undlade at notere sig, at Fredericia stillede med et hold med fire superoldboys i form af Meibom, brødrene Kurt og Jan Østergård og Erik Dalgas Andersen.Det må virkelig være det skrækscenarie, som Fredericia overvejede med sig selv, førend klubben accepterede at være med i 1. divsion og at Fredericia lavede 80 med Kurt Østergård som den eneste tocifrede.

Nu hang alle de gamle på den, da de unge enten var skadede (ifølge facebook) eller hvad ved jeg (ikke ifølge facebook). At så Kurt Østergård var den eneste der blot blev hængende lidt tid og fjernede det køgeagtige (mod AB) præg , føjer spot til skade – eller hvad det nu hedder. Kolding passerede Fredericias 88 for to gærder.

SN