Dagens bedste slag fra Theo Cupido

Vejrudsigten var ikke god for Midtjylland så kampen blev på forhånd kortet ned til 35 overs. Starten blev også forsinket pga regnvejr, så forholdene var vådt og koldt og de blev det resten af dagen. Lodtrækningen var vigtig i sådanne forhold og det vandt Herning, der gik til gærdet. Det startede ellers skidt for hjemmeholdet, da begge Pedersen brødene var tilbage i varmen med kun 7 på tavlen. Men Iylas Saumy og Troels Thøgersen fik oprettet mere orden og Troels fik som sædvanlig ram på et bolde. Det var Iylas der var Hernings bedste med 78 på 107 bolde og han fik også god støtte fra Chris Butler med 27. Herning endte med 178 på de 35 overs

Skanderborg startede også skidt. Ander Bülow og Rizwan Mahmood blev hurtigt grebet ud og Darren Murphy løb sig selv ud med kun 16 på tavlen. Så kom regnen og det gav en længere pause før spillet kunne genoptages. Regnen forsvandt aldrig og kampen blev spillet færdig i småregn. Skanderborgs problemer voksede da Andy Lambert blev kastet ud og Theo Cupido endte i den forkerte ende og blev løbet ud. Lars Thorsen og Kamran Mahmood derimod fik genoprettet orden og sat Skanderborg tilbage og kursen. Men Michael Pedersen fik kastet Lars ud med 98 på tavlen og da Kamram kort efter blev grebet på grænsen var Skanderborg reelt knækket og var ude for 126 i tids nok for at folk kunne nå at se fodbolden.

Uanset vejret blev der gået til det i Kolding som spillede lokal derbyet mod naboerne i Fredericia. I sidste uge blev Koldings træner Bateman løbet ud uden at gøre sig bemærket, men i dag tog han hævn og scorede 120 på kun 96 bolde inklusive 5 6’er, mens Koldings midtegærdeorden bidrog alle sammen med over 25. Dertil bidrog Fredericias kastere også med 40 udenoms så Koldings total endte på hele 363. Det var udenfor Fredericias rækkevidde trods Koldings lille bane og endte med 139 med Vijay som topscorer med 49. Luke Bateman endte med at sætte isen på kagen ved at tage 4 gærder for 18.

Carsten Pedersens gribes ud


Michael Pedersen, Herning grebet ud af Andy Lambert


Troels Thøgersen kastet ud


Jacob Larsen cutter direkte til Darren Clarke i slip


Morten Hedegaard er stokket ud af Theo CupidoChris Butler løbes ud


Iylas Saumy stokkes ud


Skanderborgs Darren Clarke løbes ud af direkte indstik


Dagens mest overbevisende appel - uden resultat


Andy Lambert kastet ud af Morten Hedegaard