Ålborg behøver ikke vand for at få en vandgang.

Holdet præsterede et sammenbrud af næsten crickethistoriske dimensioner, da alt tydede på at gæsterne på Ishøjs bane var ved at bade en sejr hjem.
Ishøj II havde indledt med 128 efter at 6 gærder havde været ude for 46. Men W. Malik rettede op på det med 41 som gærdespiller nr. 9 og Ishøj kunne nyde deres shawarmer i frokostpausen med 128 på tavlen. Christian Thorup fortsatte i samme spor som dagen forinden for Ålborg og lavede 55.
Ålborgs femte gærde faldt ved 123 og på det tidspunkt var holdet vel ved at pakke i troen på to sejre på dobbeltturen. Men 5 gærder faldt indenfor 2 points, da H. Malik kastede de tre af dem ud, mens A. Sana bowlede D. Blanch på den anden bold han modtog. Ålborg ude for 125 og de tabte med 3 points. Der var ikke noget at sige til, at de besluttede, at de ikke ville tale om det – og derved gav Ishøj II holdets første sejr og et forspring på 2 points i bunden.

Twenty/twenty

Svanholm badede sig igennem de to kampe søndag og vandt dermed østgruppen efter lørdagens indledende sejr over Nørrebro. Med scorer på 167/5 mod Ishøj og 201/7 mod KB viste holdet, at det har gærdespillere, der mestrer denne afart af cricket. Men, men, men Ishøjs markspil var præget af, at holdet umuligt kan træne bare en smule i denne disciplin