ABLejr.2015

Lejren kunne sprede sig over 3 håndboldbaner. Kastemaskinen blev klemt ind, så kampe, markscenarier og specialtræning får plads samtidigt

Tre klubber i Masterklub-programmet samlede i efterårsferien deres unger i en efterårslejr nord for København. En af Herning CCs flittige hjælpere, Preben Laursen, meldte sig til at stille med fire af Hernings unge, så drengene kunne få en ekstra oplevelse. De andre deltagerklubber var Køge KK og AB, som sørgede for tålelig overnatning, og sund mad uden for mange teenage-kvaler fra deltagerne fra 12-17 år.

Oplevelsen for AB’s trænere var at lejrens gæster fra de to andre klubber sagtens kunne være med. Mukuram B mener: ”Lejren i år (2015) vil kunne gøre flere unge klar til indendørs-sæsonen, og de kan selv spørge ind til mere teknik, når vi har nået det basale her. De vil have det sjovt, men vil lære mere hele tiden”. Et par trænere synes selv, at cricketlejrene, hvor klubberne blander deres spillere, er blevet en mangelvare i Danmark.

Lejren giver ungerne lange dage
til morgenløb, gruppesnak om video fra lejren, og tid til at stille kastermaskine osv. Konceptet koster 1-2 dages forberedelse og indkøb, plus de 18 timers træning med to overnatninger. Derfor er det glædeligt i dette efterår, at AB har 6-7 trænere på skift.

LederPreben
Preben Laursen har oplevet meget med cricket i 2015, og selv startet!!
(Foto/DCF)

Gæsterne fra Køge KK og Herning CC fik prøvet de fleste ting, men noget overraskede: ”Både løbeture og samtaler om video i teorilokalet foregår overraskende roligt”, oplever Preben Laursen, som normalt hjælper med kørsel til kampe og klubhuset. Preben fremhæver at andre klubbers frivillige burde kaste sig ud i at være arrangør for at lære, hvordan lejren kan gøres nemt og bruge netværket til andre dele af landet.

 

LÆS OM LØRDAG 28.NOV.(klik her): Cricketfolk fra hele landet møder om børn, penge og medier i sporten 2015. Her kan Herning, Køge og AB dele ud af erfaringer og måske afslører andet.

10-11-2015, Redigeret Jonas Andersen