De danske spillere holder taktikmøde i Essex

De danske spillere holder taktikmøde i Essex

Saif Ahmed spillede i denne uge for U.17  og i dag mod Essex(Century) som nat og dag

For dem, der oplevede Saif Ahmeds gærdespil, i løbet af ugen på U.17.landsholdet, vil det nærmest komme som et chok, når man hører, at Saif Spillede en stor kamp i dag mod Essex.2nd Eleven og scorede Century. Man kommer faktisk til at tænke på filmperlen ”Dr. Jekyll and Mr. Hyde”, hvor doktoren forvandlede sig til to forskellige personer dag og nat.

For en der af og til spiller på oddset, kommer man automatisk til at tænke på, hvis Saifs gærdespil stod på listen over hvor mange gange hans Century ville give pengene igen? Efter det han præsterede i U.17.turneringen, så ville et Century fra hans bat give pengene 100 gange igen.

Saif Ahmed ligner nu ikke Dr. Jekyll, men en ganske almindelig cricketspiller

Saif Ahmed ligner nu ikke Dr. Jekyll, men en ganske almindelig cricketspiller

Men hatten af, det må blive Dr. Jekylls, for unge Saif Ahmed, at han er i stand til at rejse sig så hurtigt og markant, 101 points. Det er flot. I dag spillede vi mod Essex 2nd Eleven, og tabte kampen. Vi lavede 289 for 5 gærder på en meget hurtig bane, hvor man godt var klar over at man skulle over de 300. Holdleder Roland melder, at på over halvdelen af de bolde englænderne kastede, blev der ikke scoret på, og det blev forskellen på de to hold, hvor Essex næsten scorede på hver bold. Det er nok vores største problem, når vi kommer ud og skal spille på de hurtige engelske græsbaner. Saifs storebror Saad Ahmed scorede 57 points, så det var familien Ahmeds store dag. Anders Bülow scorede hurtige 28 not out, Essex passerede på kun 40 overs for tabet af 6 gærder, og selv om vi brugte 8 bowlere, og der meldes om rimelig dansk kastning, var der ikke nogen af danskerne der viste rigtig fjendtlig kastning. Det danske hold slutter af i morgen med en 40 overs kamp. I dag stillede Essex op med 3 spillere fra deres 1.hold og en del spillere fra deres Academy.

Her er holder der spiller i Essex

Her er holdet der spiller i Essex

Jørgen Jønsson