De danske spillere holder taktikmøde i Essex

De danske spillere holder taktikmøde i Essex

Saif Ahmed spillede i denne uge for U17  og i dag mod Essex som nat og dag

For dem, der oplevede Saif Ahmeds gærdespil i løbet af ugen på U17 landsholdet, vil det nærmest komme som et chok, at høre Saif spillede en stor kamp i dag mod Essex 2nd Eleven og scorede century. Man kommer faktisk til at tænke på filmperlen ”Dr. Jekyll and Mr. Hyde”, hvor doktoren forvandlede sig til to forskellige personer dag og nat.

For én der spiller på oddset kunne det være interessant at vide, hvor mange gange Saifs century ville give pengene igen, hvis hans gærdespil stod på listen. Efter hans præstation i U17 turneringen ville et century fra hans bat formentlig give pengene 100 gange igen.

Saif Ahmed ligner nu ikke Dr. Jekyll, men en ganske almindelig cricketspiller

Saif Ahmed ligner nu ikke Dr. Jekyll men en ganske almindelig cricketspiller

Men hatten af for unge Saif Ahmed. Det er flot han er i stand til at rejse sig så hurtigt og markant: 101 points. I dag spillede vi mod Essex 2nd Eleven, og tabte kampen. Vi lavede 289 for 5 gærder på en meget hurtig bane, hvor man godt var klar over at man skulle over de 300.

Holdleder Roland melder, at på over halvdelen af de bolde englænderne kastede, blev der ikke scoret på, og det blev forskellen på de to hold, hvor Essex næsten scorede på hver bold. Det er nok vores største problem, når vi kommer ud og skal spille på de hurtige engelske græsbaner. Saifs storebror Saad Ahmed scorede 57 points, så det var familien Ahmeds store dag. Anders Bülow scorede hurtige 28 not out, Essex passerede på kun 40 overs for tabet af 6 gærder, og selv om vi brugte 8 bowlere, og der meldes om rimelig dansk kastning, var der ikke nogen af danskerne der viste rigtig fjendtlig kastning.

Det danske hold slutter af i morgen med en 40 overs kamp. I dag stillede Essex op med 3 spillere fra deres 1.hold og en del spillere fra deres Academy.

Her er holder der spiller i Essex

Her er holdet der spiller i Essex

Jørgen Jønsson
(red GV)