U15 turneringen er forbi efter et godt arrangement fra Herning’s side som DCF takker for. Sídste dagen blev ramt af regn som nærmest det eneste sted i Jylland ifølge kortet. Det gav flere afbrydelser i spillet men kampene blev gennemført ved en sen afslutning.

På bane 1 blæste irene skotterne ude af banen ved at kaste skotterne ude for 43 i jagten på irernes 139 i en kamp der var skåret ned til 31 overs. Irernes kastning var præcist med godt markspil.

På den anden bane mødte danskerne så hollænderne, der blev sendt til gærdet. Det så virkelig godt ud for danskerne da man havde 8 hollandske gærder nede for 82 men så tog Mathijs Luten og Cornelius va Muisvinkel fat og havde en gærdestand for det niende gærde på 82. Med en total på 160 for 9 på 36 overs tog det pusten helt ud af danskerne, der faldt sammen ved gærdet da danskerne var ude for 74 takket været turneringens bedste spillede Timothy Gruijters fra Holland med 5 gærder for 22.

Det var en god turnering med masse af godt cricket ind imellem. Nogen synes at danskerne skuffede, men faktum er, som det ofte er, at vi spiller for lidt cricket i forhold til modstanderne og derfor er de bedre end os. Rygterne svirrer nu at også denne turnering muligvis skal spilles på græs og det vil gøre det endnu vanskeligere for danskerne at begå sig.