I den forløbne uge har det schweiziske -13 landshold besøgt Danmark.

Gæsterne var langt bedre end påregnet efter danskernes besøg i Zürich i foråret. Her regnede det konstant og der blev spillet indendørscricket, hvilket de ikke duede til.

Schweizerne batter

Under besøget vandt Schweiz tre af kampene. To mod Danmark Øst og en mod landsholdet. Den sidste kamp vandt det danske U-13 landshold, der var uden de 3, der er med U-15 i Holland.

Andendagens danske sejr blev baseret på en omhyggelig åbningsgærdestand mellem A. Uddin, AB (30) og Said Alam (Svanholm 39). De skiltes først ved 64 og selvom de øvrige ikke bidrog meget blev det til 145 på de 35 overe.

Said Alam modtager hyldest efter at være blevet dagens topscorer

Udin med sine spinnere ( 5/16) havde hovedæren for, at schweizerne var ude for 113.

Den første kamp mellem de to landshold var præget af hovedløse danske åbningskastere, der på en langsom græspitch hæmningsløst og uden at nogen forsøgte at standse dem tyrede korte bolde ned i legsiden, således at gæsterne nærmest fik foræret de første 40 på de første 6 overe.

Det var helt afsindingt at se på og man må nok spørge DCF, om det kan være meningen at ofre tid og penge på, at arrangere kampe for spillere, der formentlig ikke har trænet siden skolesommerferien startede.

Der er vel to muligheder: Enten lader man være med at arrangere kampe for spillere, der ikke træner (og det gør man ikke i sommerferien) eller også må DCF arrangere noget træning. Det sidste forekommer at være ret indlysende – men gjort det har forbundet ikke.

Schweiz lavede på førstedagen pinlige 191 på de tilladte 45 overe – danskerne ude for 124 – igen Udin den eneste, der gav kvalificeret modstand.

Det danske hold med trænerern Gary Gleeson