Det er svært at huske, at et af vore ungdomslandshold ender sæsonen som ubesejret, men sådan er det faktisk gået for U-17 holdet. I de to challenge-kampe i Holland spillede holdet to dages kampen mod Holland uafgjort, vandt over hollænderne i en 2 x 50 overskamp – og slog Belgien.


C

hr. Peck spillede en fornem halvleg for U-17 – her coverdriver han en firer i løbet af sine 54

I årets sidste opgave på Svanholm Park var det engelske minorcounty U-17-hold Herefordshire på besøg på Svanholm Park. Dagen forinden havde englænderne vist styrke mod et østhold, men da det gjaldt U-17 holdet havde danskerne Saad Ahmed , Svanholm (33) og Chr. Peck-Thorsted, Skanderborg (54) med og de spillede begge en moden innings og sammen med englændernes 44 ekstra kunne det blive til en dansk total på 193 i 2×50 overes kampen på Svanholms bane 2, som ikke er stor, men til gengæld tung efter den megen regn.

Heftig appel fra Chr. Peck

Englænderne spillede umådelig defensivt – andre ville have kaldt det “r..kedeligt”- og f.eks. stod M. Dean og kikkede på omkring 80 bolde uden at score. Så er det altså svært, når man skal op på 193. Danskerne kastede udmærket og efter at åbningskasterne Anders Bülow, Skanderborg og Saad Ahmed, Svanholms havde holdt dem pænt nede tog de to spinnere A. Amjad, Skanderborg (3/19 ) og Navesh Wiejeratne, Svanholm 3/15) – begge 10 overe – over og anfører Peck-Thorsted sluttede sin flotte kamp af med at tage 2 gærder for 6. Et kritikpunkt var danskernes 30 udenom – næsttopscorer i englændernes halvleg på 124.

Navesh Wiejeratne driver

Fredagens kamp mod østholdet var et blandet foretagende, da mange af danskerne var i skole og ikke kunne være med. Så forstærket med to fra det engelske hold fik østholdet lavet 115/8 i 30 overes kampen på en langsom græspitch. Basit Javed, Ishøj 25. Englænderne mistede deres 2. gærde ved 60, deres 7 ved 89, men så blev der lukket af og de passerede. Mati Malik, Svanholm 2/14, Siddique Raja, Ishøj 2/9


Ballet – Saad Ahmed på vej til sine 33 for U-17