Thabanish Prem blev bedste danske bowler

Thabanish Prem blev bedste danske bowler

Det danske hold tabte til Guernsey med 64 points og battede kun 36 overs

Alle med kendskab til styrkeforholdet mellem de bedste og næstbedste i ungdomselite-cricket, vidste godt vi ville få det svært i dette EM-mesterskab.

Vi er kommet i det ”gode” selskab, og det forpligter vel egentligt. Vores hold, har efter det vi har fået oplyst, fokuseret meget på at forsøge at spille lidt mere ”internationalt”, det vil sige at vores gærdespillere skulle glemme at gå for meget efter de luftige slag. Om det præcist er det man har glemt lidt i de to første kampe, eller man bare er ude i så stærk konkurrence, at vore spillere, af flere forskellige årsager, ikke magter at holde sig inde, er undertegnede af gode grunde, når man sidder herhjemme, ikke i stand til at svare på 100 %.

Selve kampens forløb var, at Guernsey battede først og scorede 230 for 8 gærder. Vel ikke nogen katastrofe på rimelige hurtige baner, hvis man vil være i stand til at batte alle 50 overs. Daniel Le Messurier scorede 60 for Guernsey, medens Thibanish Prem, Horsens var bedste kaster med 4 gærder for 33 på sine 10 overs. Pacebowlerne Jonas Henriksen, Svanholm og Oliver Damgaard,Herning  bowlede igen rimeligt billigt med henholdsvis 1 gærde for 39, og 2 gærder for 31, hvor begge havde en økonomi-rate på unde 4,0.

Vores 2.gærde faldt ved over nummer 10, hvor vi havde 58 points, men de næste 10 overs mistede vi 3 af vores bedste Thabanish Prem, Jonas Henriksen og Oliver Damgaard, og så var det op af bakken. Vi sluttede med 166 for alle og brugte kun 36 overs, altså en strikerate på 4,61, som hvis den var holdt kampen ud med alle de tildelte overs, havde giver os en sejr. Mudabber Hussain, AB blev topscorer med 56 på 63 bolde. N. Jaisuk gik not out med 34 på 36 bolde.

I dag møder vi formentlig det bedste hold Irland.