Svanholm-skanderborg, drenge 081

Jonas Henriksen og Saud Munir Svanholm og th. Shangev Thas, Horsens

Det er da vist aldrig sket før i DCFs historie – at der blev scoret tre centuries i semfinalerne om det danske drengemesterskab. Men det indtraf altså i Svanholm-Skanderborg – og Horsens KB på Svanholm Park.

Svanholm er etter i den københavnske række og Horsens etter i den jyske. Skanderborg og Horsens toere.

Kampene blev spillet på Svanholm Park i forfærdeligt vejr. De to første innings så nogenlunde – bare lidt regn – men derefter begyndte det at regne sommetider voldsomt, mens spillere og ikke mindst dommere blev pænt stående derude. Fastbowling var en umulighed, så diverse spinnere måtte klare sagerne.

Svanholm-Skanderborg bød på adskillige svanholm-rekorder og formentlig også DCF-rekorder, hvis der er ført bog over den slags.

Svanholm scorede indledningsvis 344 uden gærdetab, Saud Munir 198 not out og Jonas Henriksen 116 not out.

Man var lige ved at to, at den velspillende Marcus Knapp, Skanderborg også skulle nå et century. Han var ovenpå, men tværsede, da han havde 50 og blev kastet af Svanholms Hussain Bashir, der var den bedste kaster hos Svanholm med 3/21, selvom Wahid Mahmood tog 3/16. Skanderborg ude for 134 i 34 regnfyldte overe.

Horsens  Shangev Thas (på cricketakademiet i Viborg)  præsterede 120 not out ud af Horsens 221/4 mod KB. KB ude for 120. Damelandsholdets Shansetta Thas tog 3/28 for Horsens.

Søndag kl. 11.00 spiller Svanholm-Horsens om guld og sølv og KB-Skanderborg om bronzen.