Nørrebros Rashid Ali

Overskriften “Nørrebro som tophold” er allerede ved at falme efter dagens kamp mod Esbjerg, hvor Nørrebro led et lille nederlag efter en hård kamp. Esbjerg sendte Nørrebro til gærdet først og måtte slide sig igennem Nørrebros gærdeside. Esbjerg brugt 9 kastere og kun Martin Pedersen fik lov at kaste alle sine overe og ifølge regnskabet en ekstra over, hvordan det kunne lade sig gøre. Ligesom sidste uge var det Javed der have den bedst succes med 3 gærder, men Esbjerg kunne ikke få ram på Rashid Ali som holdt Nørrebros halvleg sammen med 69 på 96 bolde.

Ligesom sidste uge var Henrik Øre den største bidragsyder under Esbjergs halvleg, der vaklede lidt i starten, men sammen med Rubin brødrene fik Henrik med 56 lagt et grundlag, som Esbjerg kunne bygge på og vinde kampen med 3 gærder i behold. Claus Hansen fik lov til sidst at slå ugens sekser.

I første division er Albertslund i Jylland og Fyn i denne weekend og lørdag spillede de mod Odense, der ikke har rigtigt har fundet rytmen i denne division. Albertslund valgt at batte først og fik en ønskestart med 73 points for det første gærdestandpå kun 13 overs fra Atif og Butt, Der var ingen andre Albertslunder der ellers fik fat i Odenses kastning og Albertslund var ude for 180 med Bashir bedste kaster med 4 for 32. Odenses svaghed er deres gærdespil og de fik endnu engang en dårlig start med 3 gærde nede for 8. Odenses bedste gærdespiller Hashmi var dages bedste men 30 var ikke nok til at løfte holdet efter den dårlige start. M Atifs 5 gærder var også en årsag til at Odense var ude for 141. Med sejren i dag er der udsigt til at Albertslund kan være med i oprykningskampen. Søndag er holdet i Kolding.

PP