To bolde skilte Danmark fra en sejr i dag på banen i Polloc, Glasgow. Hollænderne skulle score 13 points på 12 bolde og hvis det ikke var for fire byes så ville danskerne haft allertiders chance for at besejre hollænderne i en kamp hvor danskerne spillede lige op mod et hold der er i realiteten er blevet professionelle idet de spiller så meget cricket hen imod World Cup næste år.

Denne turnering har vist at det danske landshold har udviklet sig væsentlige mere end modstanderne havde forestillet sig. Holdet er blevet spillet sammen og har haft alle tre ODI hold under pres. Vores gærdespil fungerede og alle i den afdeling har bidraget således vi ikke var afhængig af en enkel spiller. Det eneste der mangler er en rutine der gør at vi vinder disse marginale kampe og det kommer. Der er ingen tvivl om at vores udenlandske hjælpetrænere Graham Saville og Niel Foster har bidraget meget til at udvikle vores hold til at spille på græs og det bør fortsætte næste år fordi så kommer vi til at vinde flere kampe.


Michael Pedersen scorer en firer

I dagens kamp vandt hollænderne lodtrækningen og sendte danskerne til gærdet på en pitch som ikke havde græs på og som viste sig at være meget egent til spinbowlerne end hurtigkasterne. Ifølge anfører Frederik Klokker var han gået til gærdet alligevel. Igen kom danskerne godt fra start idet Frederick Klokker åbner sammen med Michael Pedersen med en gærdestand på 63 og det gode gærdespil fortsatte idet alle de første bidrog med gode totale. Det eneste man kan sætte en finger på var at danskerne så ud halvvejs at score mere end de 238 man nåede men gærdefald trækker altid ned i tempo. Zishan Shah viste endnu en gang hvordan man kan score points i de sidste overs da han og hans makkere løb som bare fanden. De løb toer som normal var ener og slap mirakuløs fra det.


AN Kervezee kastes ud af Malcolm Hansen

Med 238 på tavlen skulle hollænderne arbejde for sagen og de gjorde de i form af Ten de Doeshate fra Essex som blev turneringens bedste spiller samt Szwarczynski. Det var Malcolm-Hansen som blev danskerne bedste våben idet han tog 3 hollandske gærder med sit off-spin, mens Michael Pedersen kastede fra den anden ende og holdt scorings hastigheden nede. Mens Henrik Hansen blev nok snydt for et gærde da alle bortset fra dommeren hørte en lyd var Frederik måske heldig med en af sine to stokninger, hvoraf den ene var ned ad leg-siden. Det danske markspil fungerede godt med de gode arme nede på stregen og man kæmpede for sagen men Hollands Tim de Leede var for erfaren i de sidste bolde.


Yasir Iqbal kastes af Doeshate i de sidste overs

Video 1 – Michael Pedersen hits a four
Video 2 – Michael Pedersen gives a difficult chance to slip
Video 3 – Michael Pedersen is caught in the slips
Video 4 – Carsten Pedersen hits a four off his first ball