VIDEO AF POKAL OG MEDALJE OVERRÆKKELSE:      DM2013

KAMPVIDEO:   SKANHERN3 SKANHERN2 SKANHERN1

Der var forberedt til den store fest på Skanderborgs stadion med musik samt festmad efter kampen, men stemningen udeblev. det skyldtes at kampen mellem Skanderborg og Herning blev færdig allerede ved 3 tiden og blev en anti-klimaks. Herning stillede op uden 5 spillere fra holdet der spillede lørdag mod Glostrup. Herning savnede Peer Jensen, Lejf Slebsager, Lars og Morten Hedegaard og Sonny Nielsen. Peer Jensen var på banen for at overrække mesterskabspokalen men ikke i stand til at spille. Der var en del mennesker at se på inkl. gamle spillere som man ikke har set længe.

Herning vandt lodtrækningen og gik til gærdet. De fik den værst tænkelig start da Mads Nyeng snittede den første bold til keeperen. Han blev erstattet af Ilhas Saumy der hurtigt straffede 2 dårlige bolde fra Morten Kristensen men partneren M Mahendrarajah snittede også til keeperen Fr.Klokker og Herning var 18 for 2. Morten Kristensen fik hurtig hævn da Ilyas drivede til Michael Pedersen på off-siden. Troels Thøgersen fulgte hurtigt efter da han gik for meget inden om til Jesper Hansen og mistede sin legpind. Jacob Larsen kom ind og fik gang i scoringen men en fast partner kneb det med. J.Iversen, Claus Hansen og Kristian Johnsen alle gik mens Jakob Larsen lavede 30 før han selv faldt. Kun to Herning spillere havde en to cifret score da Herning var ude for 79. Anders Bülow var bedst kaster. Han kom senere på end han plejer men han var hurtigere i dag og tog 3 gærder for 9.

Det lå lidt i luften at Skanderborg ville gøre det hurtigt færdigt men det var ikke tilfældet. Fr. Klokker er måske kommet i en form krise da han sendte Jakob Larsen højt oppe i luften med 12 til sit navn. Men Anders Bülow spillede sit eget spil og gik hårdt til bolden. Det gav grænseslag og Skanderborg nærmede sig Hernings total. Anders dog blev grebet ud, men Michael Pedersen kom sejren nærmere med 3 grænseslag på Iylas Saumys eneste over. Sejren blev slået fast med Kamrans eneste bold.

Peer Jensen fra DCF besluttede at overrække bronzemedaljerne til Herning da han var overbevist at Ishøj ikke kunne komme forbi med de sidste meldinger fra København. Han overakte derefter pokalen til anføreren for Skanderborg Rizwan Mahmmod og guldmedajlerne til holdet. Peer Jensen sagde at mesterskabet var fortjent og at Skanderborg havde givet de unge spillere chancen. Efter overrækkelsen var det meningen at der skulle spises men kokken var ikke forberedt på at kampen blev færdig så tidligt.

Skanderborg_hold

Mens vejret holdt tørt i Skanderborg var det ikke tilfældet i Esbjerg hvor kampen blev afbrudt da Kolding var ved gærdet og ved at jagte Esbjergs 222. Men da der var kastet 22 overs er kampen jo reelt spillet, men Kolding var bagud i scoringshastighed, således at Esbjerg kom til at vinde kampen med 158 points ifølge Duckworth/Lewis. Man opgav at spille kampen da efter 2 timers hård regn var for mørkt at spille videre. Kampen havde ikke den store betydning for begge hold.

Peder Pedersen udtalte at Esbjerg spillede en god kamp når man tog i betragtning at de var rykket ned. Hvis det ikke var for regnen var Peder overbevist at Kolding ville nå Esbjergs total. Esbjergs 222 var måske lidt i overkanten da Peder stadig ikke kan forstå hvordan hans søn Minik kunne tabe M Pedersen som havde 0 da han havde bolden i hænderne. M Pedersen gik videre og lavede 42. Esbjergs total var bygget op omkring en gærdestand på 80 mellem Rubin tvillingerne med Jakob bedst med 51.

SKANHERN01

Kampens første bold – Mads Nyeng grebet ud af Fr.Klokker på Morten Kristensens kastning

 

SKANHERN02

M Mahendrarajah c F Klokker b J Hansen

 

SKANHERN03

I Saumy c M Pedersen b M Kristensen

 

SKANHERN05

T Thøgersen b J Hansen

 

SKANHERN06

J Iversen+ run out(M Pedersen)

 

SKANHERN07

Jacob Larsen til 4 på Chr. Pecks kastning

 

SKANHERN09

C Hansen c K Mahmood b A Bülow

 

SKANHERN11

Kristian Johnsen får behandling fra Anders Bülow

 

SKANHERN12

K Johnsen c M Pedersen b A Amjad

 

SKANHERN14

J Larsen* c M Pedersen b A Bülow – Michael Pedersen har taget en del greb i år…….

 

SKANHERN17

S Hedevang c J Hansen b A Bülow

 

SKANHERN19

Niklas Hald slå til grænsen

 

SKANHERN21

ND Hald b A Amjad

 

SKANHERN16

Alle fik en ublid behandling fra Anders Bülow

 

SKANHERN22

Grænseslag til Fr. Klokker

 

SKANHERN23

F Klokker+ c S Hedevang b J Larsen

 

SKANHERN25

Drive til 4 fra Anders Bülow

 

SKANHERN29

Hook til 4 fra Anders Bülow

 

SKANHERN31

Kærlig behandling fra Michael Pedersen på Iylhas Saumys kastning

 

SKANHERN32

Og en mere….

 

SKANHERN34

Kamran Mahmood fik 1 bold og han slog den til 4 for sejren

 

SKANHERN35

Gamle spillere mødes…..

 

SKANHERN36

Peer Jensen talte til medalje overrækkelsen

 

SKANHERN37

DM Pokalen til Skanderborgs anfører Rizwan Mahmood

 

SKANHERN38

Smilerne er fremme under medajleoverrækkelsen

 

SKANHERN39

Alle er med billede…….

 

SKANHERN40

Bronzevinderne fra Herning……..