Holdet vandt både breddepokalen og 3.division

DSC03601 - Kopi

Den kun 3 år gamle cricketklub Taastrup CC har fuld fart på, og gør det godt. Trods det, at klubben endnu ikke har fået egen bane – rygtet siger, at Søren Nissen er i fuld gang med at hjælpe klubben.

Klubben har allerede fået stabiliseret sig så godt, at man vandt både breddepokalen og 3.division-øst i sidste sæson. Klubben har i øvrigt til sæsonen 2013, tilmeldt to seniorhold, og er nu repræsenteret i både 2. og 3.division Øst, det må siges at være fornemt, af en klub, der kun har eksisteret i 3 år, og tilmed er uden egen bane.

Dette gør dog ikke, at man i Taastrup CC ligger på den lade side. Klubbens 1.hold er lige kommet hjem fra en ”Teambuilding-tur” i Sverige, hvor man af naturlige grunde ikke kunne spille cricket. Man brugte i stedet tiden til at ryste spillerne sammen på nogle dejlige skiture- dette plejer ikke at være en god ide for opladning til en ny sæson, da risikoen for brækkede arme og ben, altid har været en faktor vi danskere skulle tage i betragtning- men alle meldes tilbage i god behold, og føler sig nu godt rustet både åndeligt og fysisk til den nye sæson.

 

Jørgen Jønsson